Dit zijn de grootste seks ergernissen van vrouwen

De meeste mannen hebben wel eens een one night stand gehad. En vaak genoeg denken we dat we absolute koningen onder de lakens zijn. Vrouwen denken daar echter niet altijd hetzelfde over. Vandaag hebben we een aantal ergernissen van vrouwen en fouten van mannen op een rijtje gezet. Wij zorgen ervoor dat jij je seksgame kan upgraden!

Dit zijn de grootste seks ergernissen volgens vrouwen

Niet kunnen multitasken

Als je niet kan multitasken kan je beter meteen stoppen. Dit is iets waar vrouwen enorm slecht op gaan. Als we bezig zijn met de daad kunnen we minstens een hand vrij maken, om deze vervolgens op een andere plek aan het werk zetten.

Vrouwen vinden dit altijd nice, gewoon doen dus!

seks ergernissen, Dit zijn de grootste seks ergernissen van vrouwen
Foto: Marvin Meyer

Te snel gaan

Te snel gaan is een van de grootste seks ergernissen onder vrouwen. Net zo snel wippen als konijnen is niet zo heel relaxt. Vrouwen geven aan dat hoe jonger hun bedpartner is hoe sneller en harder ze werken. Een beetje fatsoenlijk uithoudingsvermogen is natuurlijk wel belangrijk. Een steady tempo is gewenst, niet te rustig maar zeker ook niet te snel.

Een verkeerde maat condoom

Bijna alle groot geschapen mannen denken dat ze gemiddeld zijn en bijna alle gemiddelde mannen denken dat ze klein zijn. Dat blijkt dus niet zo te zijn mannen; een kleine boost voor het zelfvertrouwen. Maar dat brengt dus wel een probleem met zich mee. We kopen dus eigenlijk te kleine condooms. Ga geen magnums bestellen, maar bestel die regenjas dus gewoon een maatje groter.

Ga niet de toffe boy uithangen

Als je een klootzak bent, voer je dit ook door in bed. Vrouwen geven aan dat het een enorme afknapper is en dat ze zich na de daad niet zo chill voelen. Zorg er dus voor dat je een gentleman bent, ten alle tijden! Dit moet je trouwens gewoon altijd doen, niet alleen als er vrouwen in de buurt zijn.

Laat je vertellen wat je moet doen

Hoewel veel mannen denken te weten hoe ze een vrouw moeten pleasen, is dit niet zo. Wij kennen het lichaam van de vrouw absoluut niet zo goed als dat ze zichzelf kennen. Als ze je vertellen dat je iets anders moet doen, doe dat dan ook! Het zou natuurlijk dom zijn om zo’n advies te negeren.

seks ergernissen, Dit zijn de grootste seks ergernissen van vrouwen
Foto: Jeremy Banks

 

LEES OOK