Vijf ‘gewone’ dingen die vrouwen enorm opwinden

CREDITS: Ryan Moreno | Unsplash

Je kan vrouwen natuurlijk helemaal gek maken met een vakkundig staaltje voorspel. Maar bezigheden die mannen doorgaans als doodnormaal beschouwen, kunnen voor vrouwen eenzelfde werking hebben blijkt nu. Het lampje verwisselen in de badkamer is voor ons een simpel klusje, maar een vrouw kan er helemaal bij wegkwijlen. Simpele dagelijkse bezigheden zoals klussen, koken of autorijden zijn voor vrouwen erg aantrekkelijk, zonder dat we het beseffen. Is al die moeite om te flaneren in je mooiste outfit niet gewoon verspilde moeite?

Vijf ‘gewone’ dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden!

Je doet keihard je best om haar op zondagochtend van een lekker ontbijtje te voorzien. Of je neemt spontaan bloemen voor haar mee om te laten zien hoeveel je van haar houdt. Dingen waarmee je een vrouw echt kunt verwennen. Het kan dan ook zomaar dat een wederdienst het directe gevolg is. Maar ook zonder dat we ons uiterste best doen, verrichten we blijkbaar heel wat handelingen die voor ladies extreem sexy zijn. Zonder dat we ons daar bewust van zijn. Vrouwen zijn nou eenmaal moeilijk te begrijpen, maar we doen ons best. Misschien dat dit helpt:

1. Koken

Als we iets doen, dan doen we het goed! Dat geldt ook voor koken. Vrouwen vinden het extreem aantrekkelijk als een man gefocust is op wat hij aan het doen is en dat met veel zelfvertrouwen doet. Vooral als daarvan het resultaat om door een ringetje te halen is. Stoppen met die pakjes en met je neus in een kookboek. En perfectioneer dan ook even je panflip! 

Pan flip
Foto: Margo Brodowicz

2. Klussen

Je hebt ze of je hebt ze niet. Twee rechterhanden. De één kan een huis bouwen en de ander alleen een lamp verwisselen. Als er iets is wat vrouwen aantrekkelijk vinden is het wel een man die wel weet hoe het varkentje gewassen moet worden. Nou hoef je niet gelijk je badkamer te verbouwen tot vijfsterren kuuroord. Als je de basics van het klussen maar onder de knie hebt. Vrouwen vinden het woest aantrekkelijk als je zelf een nieuwe loungebank bouwt. Vandaar dat ze zegt dat ze het zelf niet kan!

Klussen 1
Foto: Rawpixel

3. Mouwen opstropen

We stropen de mouwen van een overhemd op omdat we het warm hebben of omdat het lekker zit. Maar vrouwen kijken daar kennelijk heel anders tegen aan. Ze vinden het verschrikkelijk aantrekkelijk als we onze onderarmen laten zien. Zeker als die een beetje gespierd zijn en er geen oerwoud op groeit.

Vrouwen aantrekkelijk 3
Foto: Pixpoetry

4. Je bent assertief

Ja en amen wordt heel snel vervelend en is totaal niet aantrekkelijk. Vrouwen vinden het erg aantrekkelijk als je je mening laat horen en de lead neemt. Ook wanneer je dit doet op zakelijk gebied en laat zien dat je je zaakjes op orde hebt. Je bent in full control!

Vrouwen Aantrekkelijk
Foto: Marc Kleen

5. Autorijden

We doen het maar al te graag. Auto’s en het rijden ervan is voor veel mannen een interesse al dan niet hobby. Vrouwen vinden het heerlijk om naast een man te zitten die ze veilig van A naar B brengt. Zeker als je ook nog kundig bent en beheerst rijdt. Scheuren moet je maar doen als je haar hebt afgezet, want daar wordt geen vrouw wild van.

Vrouwen aantrekkelijk
Foto: Lady Escabia