Je kan nu een Rolex huren voor 165 euro per maand

Je huurt huizen via AirBnb, auto’s via Uber en nu kan je horloges huren via het Amerikaanse bedrijf Eleven James. Het bedrijf biedt geïnteresseerde klanten en liefhebbers de kans om dergelijke luxehorloges voor een bepaalde tijd te huren.

Het abonnement op de meest luxe horloges

Een mooi horloge is iets waar velen van ons over dromen. De een wil een Rolex en weer een ander wil een Cartier. Wanneer je een premium horlogemerk wilt kopen, is er wat dat betreft voor iedereen wat wils. Hier moet je wel een mooi zakcentje voor over hebben. Zo’n prijzige hobby kan al snel uitlopen naar de tienduizend euro. Wanneer het aan Eleven James ligt, hoeft dit allemaal niet zo duur te zijn. Zij maken het mogelijk om horloges te dragen, zonder direct duizenden euro’s ervoor neer te leggen.

Hoewel elke smartphone over een elektrische klok beschikt, is er volgens Randy Brandoff, chief executive van Eleven James, voor het luxehorloge nog steeds een grote belangstelling. Dit komt vooral doordat er sprake is van erfgoed en vakmanschap dat veel mensen nog steeds waarderen. Maar zo’n horloge kopen vergt over een grote aankoopbeslissing. Daarom is het heel aantrekkelijk om een aantal exemplaren te kunnen huren zonder dat er een koopverplichting aan hangt.

Eleven James, Je kan nu een Rolex huren voor 165 euro per maand

Hoe het werkt

Het is eigenlijk heel eenvoudig: je bezoekt de website, kiest een mooi abbonement uit en vervolgens stuurt Eleven James het horloge naar je op. Het horloge kan je dan drie tot zes maanden dragen waarbij je het vervolgens weer doorstuurt naar de volgende ontvanger. Dan krijg jij weer een mooi, nieuw exemplaar opgestuurd. Zo kan je constant genieten van verschillende premium horlogemerken, zonder in één klap duizenden euro’s kwijt te zijn.

Je kan kiezen tussen verschillende abonnementen. Zo kan je het abonnement Curated kiezen waarbij je zo’n 150 dollar per maand betaald en laat je het kiezen van een horloge over aan een specialist van Eleven James. Daarnaast kan je ook kiezen voor een Bespoke abonnement waarbij je 200 dollar neertikt, maar je zelf mag beslissen welke modellen je binnen krijgt.

De mogelijkheden

De keuze is ruim als het aankomt op welke merken ze allemaal hebben. Zo bieden ze merken aan als Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet en IWC. Door het gevarieerde aanbod weet Eleven James een grote hoeveelheid klanten aan zich te binden.

Naast dat het mogelijk is om horloge te huren, biedt Eleven James eigenaren van een uitgebreide collectie premium horloges ook de mogelijkheid om hun horloges te verhuren. Je maakt een foto, plaatst alle relevante gegevens van het model waarbij de medewerkers van het bedrijf jou contacteren met de potentiële verdiensten wanneer jij jouw horloge aanbiedt.

Eleven James, Je kan nu een Rolex huren voor 165 euro per maand