Minimalistisch en technologisch wonder op wielen: Veloretti Electric Two

E-bikes zijn de nieuwe standaard: efficiënt, milieuvriendelijk en, gelukkig, ook nog stijlvol. Nu VanMoof, om de bekende redenen, van de markt is, is Veloretti zijn perfecte vervanger. Een next-level bike met industriestandaard-onderdelen verpakt in een esthetisch design.

Veloretti Electric Two

Veloretti biedt namelijk met de Electric Two een nieuwe generatie e-bikes, bestaande uit twee elektrische modellen die allebei door een ringetje te halen zijn. Dat vinden wij niet alleen, want door het minimalistische ontwerp en geïntegreerde technologie zijn de fietsen bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award 2023.

Toch trekt de Ace Two, met zijn solide hoog frame, onze aandacht. Hij komt met high-end kwalitatieve onderdelen, met bijvoorbeeld een batterij van 540 Wh die ervoor zorgt dat je, aan de hand van het support level, probleemloos 120 kilometer kan rondfietsen. De geruisloze Bafang-middenmotor zorgt voor een soepele ondersteuning en de meest natuurlijke elektrische fietservaring die er is.

Veloretti, Minimalistisch en technologisch wonder op wielen: <strong>Veloretti Electric Two</strong>

Alles binnen vingerbereik

De Ace Two heeft een paar nieuwe technologische functies die je rit nóg aangenamer maken. En dat terwijl je al amper hoeft te trappen, moet je je voorstellen. Je krijgt een geïntegreerd stuurdisplay, waarmee je de verlichting, cadans en snelheid gemakkelijk kan wijzigen. In het stuur zitten knoppen die je met je duim kan bedienen, waardoor je volledige controle hebt over het stuurdisplay. Bovendien komt hetzelfde display met een weersvoorspelling en GPS-navigatie, waardoor je gemakkelijk van A naar B komt. Zo leer je de fietspaden in Nederland écht kennen.

Safety first

Een helm is niet per se nodig op een elektrische fiets, maar bij Veloretti verkiezen ze wel veiligheid boven alles. Daarom komt de Ace Two met een ‘Safety Tracking-functie’, waardoor je fiets in real-time kan worden gevolgd en waarmee je door een knop op het stuur een waarschuwingsbericht kan sturen naar een gekozen contactpersoon. Op die manier maakt het niet uit op welk tijdstip je op de fiets stapt, veilig ben je sowieso. Zeker wanneer je bedenkt dat de fietsen met een Osram LED precisielicht koplamp komen die perfect zicht biedt op verre afstand. Aan de achterkant is er een nieuw remlicht ontworpen voor betere zichtbaarheid van achter. Safety first. Ook op de fiets. Check de Electric Two-fietsen hier. 

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…