In beeld: de Tesla Cybertruck als futuristische motor

Elon Musks Cybertruck heeft al veel teweeggebracht. De meningen zijn verdeeld, hij is nog steeds niet op de weg en er zijn al meer variant-concepten ontwikkeld dan ’trucks’ zelf.

Varianten in de vorm van campers bijvoorbeeld. Maar nu komt er nog een ander voertuig bij: een motor. De Spaanse automotive designer heeft de ‘Model M’ met de wereld gedeeld. Een conceptmotor uit Back to the Future-dromen.

Tesla Model M: de Cybertruck als futuristische motor

Het onafhankelijke concept – Victor staat niet op de loonlijst van Musk – laat zien wat Tesla kan als tweewieler. Met als hoofdingrediënt een futuristische metalen stroomlijnstructuur. Een blik op zijn moodboard op Behance laat zien dat hij bijvoorbeeld ook de Omega Seamaster Diver 007 edition als inspiratiebron heeft gebruikt. Je weet wel: het horloge van Daniel Craig als James Bond in No Time to Die. 

Met een aantal té futuristische aspecten is de kans groot dat het ook een concept blijft. Denk aan wielen die je kan gebruiken als onderdeel van een hindernisbaan, uitklapbare handvatten, een elektronisch standaard en automatisch verstelbare voetsteunen. Of misschien dat helemaal niet té, maar gewoon de toekomst. We gaan het meemaken…

Voor nu: de Tesla Model M in beeld.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…