Supreme neemt ook de motorcross over in nieuwe Fox Racing collab

CREDITS: Supreme

Door de jaren heen heeft Supreme heel wat liefhebbers verzameld met uiteenlopende lifestyles. Surfers, muzikanten, videogamers en skateboarders lopen al jarenlang rond in de kleding van het in New York gevestigde skatemerk.

En dankzij de nieuwe samenwerking met Fox Racing, sluiten steeds meer motorcrossfans zich ook bij dit lijstje van liefhebbers aan.

Stijlvolle uitrusting om flink te gassen

Kerst komt voor de Supreme fanaten dus al vroeg, aangezien het merk eerder deze maand al de herfstcollectie uitbracht. Tijdens dezelfde maand blijven ze, vrij letterlijk, gas geven met de nieuwe collectie. De nieuwe collab met Fox Racing, dat zich specialiseert in beschermende uitrusting, brengt kledingstukken die speciaal zijn ontworpen voor motorcross en andere extreme sporten. De Supreme x Fox Racing herfstcapsulecollectie bestaat uit een motorjack met bijpassende broek, een jersey met lange mouwen, een 6-panel cap, een bivakmuts en natuurlijk een motorcrossbril.

Foto’s: Supreme

De look van de Supreme x Fox Racing collectie

De gehele collectie bestaat uit verschillende kleuren en wordt gemarkeerd door reflecterende 3M-elementen. Hoe ver je dus ook op kop – of juist achterop – rijdt, met deze uitrusting blijf je altijd in het zicht. Tijdens een eerdere samenwerking tussen de twee merken werd de nadruk al gelegd op de belijning, waardoor het allesbehalve toeval is dat dezelfde inspiratie aanhoudt. Toch is de nieuwe herfstcollectie allesbehalve een kopie van de vorige: de frisse flair van New York krijgt nog meer de nadruk in de nieuwe kledingstukken en is daarom volgens ons nóg beter dan de vorige release.

Foto’s: Supreme

Details van de Supreme x Fox Racing samenwerking

Heel lang hoeven we niet meer te wachten op de nieuwe drop. De samenwerking wordt op 12 oktober vanaf 05.00 Nederlandse tijd wereldwijd uitgebracht via de online winkel van Supreme en in de geselecteerde winkels. Je moet er dus wat voor over hebben om een volledige uitrusting van Supreme te bemachtigen, maar goed, dan heb je natuurlijk wel wat. Check zelf maar de heerlijke foto’s.

Source: