De gridstep Max Verstappen kun je gewoon kopen

Max Verstappen en zijn bolide zijn geliefd binnen de Formule 1. Race na race weet hij poleposition en de overwinning in de wacht te slepen. Snel, zieke looks en uiterst betrouwbaar weet zijn RB16 de harten te veroveren.

Het goede nieuws is dat jij eigenaar kunt worden van een het kleine broertje van Max’ auto: de Red Bull Racing elektrische step.

Formule 1 versie van de elektrische step

Met de RBS#01 eScooter introduceert Red Bull officieel de eerste elektrische step van het racemerk zelf. Naast dat het natuurlijk superdik is een speciale Red Bull step in bezit te hebben, heeft het pareltje ook dezelfde materialen als de F1 wagen. Pronkend met de slogan ‘World Championship winning performance’ weet je 100% zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Hoogste tijd om dit kunstwerkje van Red Bull onder de loep te nemen.

elektrische scooter, De gridstep <strong> Max Verstappen</strong> kun je gewoon kopen
Foto: Race E Scooter

Racewagen onder de steps

Met een topsnelheid van maar liefst 45 km/h ga je sneller dan elke step op de Nederlandse wegen. Het elektrische beestje is bovendien niet alleen ontzettend zuinig en goedkoop qua brandstof. Met een actieradius van 60 km wordt op en neer naar werk of de supermarkt niet alleen tof, maar ook een eitje.

De elektrische step van carbon weegt slechts 23 kilo. Absurd weinig voor een step met zo’n chasis en dikke wielen. Over de wielen gesproken, maak kennis met een nieuw soort banden binnen de F1. Met de Intermediate softs ga je niet alleen retesnel, maar ook met de nodige grip. Wind en weer zullen deze step niet tegenhouden.

Eigenlijk mag het woord ‘step’ weg worden gelaten. Hij rijdt, remt, lijkt en voelt in alles als een ware auto. Voor slechts 6000 euro scoor je hem officieel bij Red Bull Racing. Daardoor kan je niet alleen gaan joyriden tot de accu leeg is, maar ook snel en in stijl naar werk.