De Lamborghini Gallardo van David Beckham staat te koop in NL

CREDITS: Classic Youngtimers Consultancy

Als we het over voetballers en stijl hebben, dan noemen we in één adem: Andrea Pirlo, Xabi Alonso en David Beckham. Deze legendarische spelers lieten zich binnen en buiten het veld spreken. We kijken ook een beetje tegen ze op. Als we dat doen, dan willen graag iets hebben dat van hen is geweest. Nu kan die wens in vervulling gaan: de oude Lamborghini Gallardo van de laatstgenoemde voetballer staat namelijk te koop. En wel hier in Nederland.

Lambo Gallardo van David Beckham kan van jou zijn

Beckham kreeg de Gallardo 5.0 V10 in zijn bezit toen hij bij Real Madrid speelde. Opvallend is dan de grote Italiaanse vlag op de motorkap, want Madrid ligt toch echt links van Italië. In 2004 rolde deze Lambo met 493 pk van de band. Dat jaar werd Valencia CF kampioen van Spanje en pakte de échte Ronaldo nog de Spaanse topscorerstitel. Gewoon om het even in perspectief te zetten.

Gallardo
Foto: Classic Youngtimers Consultancy

Gewoon in NL

De silver metallic Gallardo heeft pas 6.200 kilometer op de teller staan, dus Beckham heeft niet veel straatraces gereden tegen Luís Figo, Raúl, Iker Casillas en Roberto Carlos in die tijd.

Nu staat zijn oude Italiaanse supercar gewoon te koop in Nederland. In het mooie Uden is de Lambo te aanschouwen bij Classic Youngtimers Consultancy. Online kan je ‘m vinden op AutoScout 24.

De vraagprijs? Een schamele €112.500. Het is aan jou om er nog wat vanaf te snoepen. Als dat eenmaal gelukt is, dan heb jij de oude Lamborghini van Beckham onder je bips. En dat is wel cool om te zeggen, toch?

Foto’s: Classic Youngtimers Consultancy