Conor McGregor showt nieuwe boot: Lamborghini 63 met 4000 pk

CREDITS: Creative Commons | WikiMedia

Gebroken enkel of niet: de grofgebekte Ierse MMA-vechter Conor McGregor steelt wéér de show. Deze keer doet hij dat op het water met een superjacht. En niet zo maar een jacht: het is de befaamde Lamborghini 63 met 4000 pk en twee V12-motoren. Een Lambo op de Nederlandse A2 is al een natte droom, maar die droom wordt met deze boot letterlijk iets natter.

Conor McGregor showt nieuwe boot

Een tijdje terug werd de Lamborghini 63 door de Italianen onthuld. Met veel bombarie kunnen we je vertellen, maar het is natuurlijk ook niet niks. De ‘superboat’ is veelal gemaakt van het lichte materiaal carbon fiber. Daardoor is de Lamborghini 63 – net zoals zijn broertjes op de weg – écht niet normaal snel. De boot is namelijk in staat om een top speed van 60 knopen (110 km/h) te halen.

Nu showt Conor McGregor de boot aan al zijn volgers op Insta. Oké, de varende supercar staat nog op de trailer, máár wat een plaatje is dit al!

Italiaans design, en pijlsnel

De Lamborghini 63 is groot, maar licht. Een lengte van 19 meter is namelijk niet zomaar iets. Desondanks hebben de Italianen wél het gewicht kunnen beperken tot 24 ton. Daardoor valt de boot nog in de ‘lichte klasse’. Klasse gewerkt, jongens.

In één oogopslag is te zien dat Lamborghini het design van zijn auto’s heeft doorvertaald naar het water. De boot spreekt de designtaal van het Italiaanse merk. Het is onwerkelijk hoe dik dit eruitziet. Als inspiratiebron hebben de designers de Sián FKP 37 gebruikt. Zo vind je bijvoorbeeld de kenmerkende startknop uit de supercar terug op de boot.

Conor McGregor mag trots zijn op zijn nieuwe Italiaanse speeltje, toch?