Deze autosloperij in Dubai staat helemaal vol met vervallen supercars

CREDITS: Bigstock

Je kan het je nauwelijks voorstellen: supercars die niet goed onderhouden worden. Als je eenmaal zo’n auto in bezit hebt dan ben je er zuinig op.

Toch staat er een autosloperij in Dubai helemaal vol met vervallen droomauto’s. Er staan verschillende Ferrari’s, AMG’s en Maserati’s. Al deze schitterende auto’s zijn langs de weg gedumpt. De autosloperij krijgt wekelijks nieuwe auto’s aangeleverd. Supercar Blondie ging voor haar YouTube-kanaal een kijkje nemen.

Deze autosloperij in Dubai staat vol met waanzinnige supercars

Hoe kan het toch dat deze supercars op een autosloperij terecht komen? Bij de sloperij staan ook veel wagens die zo goed als nieuw lijken. Dan is de reden duidelijk: de overheid heeft de auto’s in beslag genomen. De kans is groot dat de eigenaren de maandelijkse lasten van de auto niet meer konden ophoesten. Zo staan er dus veel nieuwe supercars volledig te verstoffen op de autosloperij. Het loopt soms zo uit de hand dat je bij sommige auto’s een schimmellaag ziet groeien.

Klaar voor de schrootpers

Andere supercars die de vlogger tegenkwam op de autosloperij waren er minder goed aan toe. Zo stond er een Mercedes G63 AMG met een scheef dak waar zelfs de Toren van Pisa jaloers op zou zijn. Deze auto lijkt verwoest te zijn door een ongeluk. In het filmpje komen ook vaak de prijzen naar voren. Ze vergelijkt de prijzen met de nieuwwaarde.

Vele van deze auto’s die op Copart Middle East staan eindigen in de schrootpers, andere worden compleet uit elkaar gehaald voor de onderdelen. Maar de onbeschadigde exemplaren eindigen vaak op de veiling. Waar ook jij een kijkje kunt nemen door hier te klikken. Wie weet vind jij wel een pareltje.

Mocht je een beetje goed zijn in het opknappen van auto’s dan kun je hier je slag slaan. Zo staat er bijvoorbeeld een G-Wagon te koop voor $29.000,-. Met een beetje passen en meten kan je daar nog wel wat meer voor terugkrijgen.