Nu even echt: zo leer je vrouwen versieren als een baas

Je denkt nu waarschijnlijk, ‘ah, daar is weer zo’n artikel over vrouwen versieren met allemaal dingen die ik toch al weet’. Maar toch heb je geklikt! Wij beloven je, zo’n artikel wordt het niet. Alle woorden zijn namelijk langs ons vrouwenpanel gegaan en geverifieerd. En daarnaast: als je het al wist, waarom klikte je dan? Dan heb je de tips niet nodig toch?

We gaan er even vanuit dat jij, net als de meeste mannen, er op uit bent om regelmatig te flirten met vrouwen. Of mannen, maar dat is niet echt onze expertise.. Dus we focussen ons op vrouwen versieren. Je wilt natuurlijk dat je dit zo goed mogelijk af gaat, maar in de praktijk blijk je er vaak toch niet de ballen voor te hebben. We help you out, man.

Laten we, voordat we naar het stappenplan gaan, eerst even het verschil definiëren tussen flirten en versieren. Flirten mogen de meeste mensen namelijk ook als ze in een relatie zijn. Het is vrijblijvend en komt vaak tot niets. Denk aan een lachje van een meisje in de bus of bij de supermarkt, het constant inhalen en omkijken op de snelweg of een staar- en lachwedstrijdje in de trein. Maar soms ook bijvoorbeeld extra veel zegels krijgen bij de Albert Heijn. Versieren daarentegen heeft een duidelijk doel; zoenen, een nummer, een nummertje, een date en eventueel zelfs een hond nemen, huis kopen en samen je leven lang op de bank wegrotten met Netflix (een relatie dus). Dat flirten dat gaat de meeste mensen wel goed af, maar dat versieren blijft lastig… Oké, nu beginnen we echt.

1. Vrouwen versieren is Maatwerk

Ten eerste moet het duidelijk zijn dat je vrouwen niet kan generaliseren. Je moet niet denken dat je met een paar zinnetjes en moves íedere vrouw aan de haak kan slaan. Elke vrouw is anders en vereist een andere werkwijze. Met de tips in dit artikel leer jij hoe zelf kan bepalen wat deze werkwijze is. En alles begint met de essentie van het versieren: zelfvertrouwen.

Knoop ook in je oren dat er niet zo iets bestaat als een ‘league’ qua uiterlijk. ‘Out of my league’ is een fabel. Vrouwen vinden uiterlijk belangrijk, maar zeker niet het belangrijkste. Het gaat er om of je bij elkaar past. Het kan goed zijn dat sommige mooie vrouwen die jij superknap vindt, je heel grappig en leuk vinden. Maar ze kunnen je ook een clown vinden met een onderkin. Hier kom je vanzelf achter. Maar het heeft niks met een league te maken.

Vrouwen Versieren

2. Zelfvertrouwen

Deze heb je vaker gehoord hè? Tuurlijk, het is lastig om zelfvertrouwen te kweken als je dat gewoon niet hebt, wat betreft vrouwen versieren. Maar het kan wél! Het klink misschien gek, maar je moet gewoon heel vaak op je bek gaan. Ten eerste ga je ervoor zorgen dat je genoeg ballen hebt om überhaupt op vrouwen af te stappen. Deze zelfverzekerdheid creëer je door goed in je vel te zitten. Veel mannen in een relatie bereiken dit zelfvertrouwen, vooral ook omdat ze niets te verliezen hebben bij het flirten met andere vrouwen. Dames zien dit. En vinden het heeeeerlijk! Maar ja, fuck hen. Jij hebt een leuke meid. Maar als je dus single bent, zul je hier zelf voor aan de slag moeten.

Om hiervoor te zorgen moet je zorgen dat externe zaken on point zijn: zorg dat je een gezellige club vrienden om je heen hebt die jou leuk vinden, zorg dat je presteert op je werk en probeer de juiste keuzes te maken, waardoor je je fijn voelt. Als je je op alle facetten buiten het versieren van dames goed voelt, dan straal je dat uit. En dán is het gewoon een kwestie van proberen..

3. Blauwtjes lopen, heel veel blauwtjes lopen

Denk er eens goed over na: wat is er zo erg aan een blauwtje lopen? Het potje past niet op het dekseltje. Als dit in de keuken gebeurt, ga je toch ook niet in een hoekje zitten janken uit zelfmedelijden? Natuurlijk moet op een gegeven moment wel je succesratio omhoog, maar dat komt vanzelf.

Tip van de dag: vraag in eerste instantie niet te veel van de vrouwen die je benaderd. Ga naar een kroeg, club of festival, dit is namelijk jouw speeltuin. Zodra er wat meer alcohol in de man (en vrouw) is en het einde van de avond nadert, blijven de dames over die nét wat dronkener en nét wat gewilliger zijn. Deze vrouwen zijn er waarschijnlijk niet op uit om hun toekomstige prins op het witte paard tegen te komen, maar willen gewoon plezier hebben. Eventueel met andere mannen. Want dat mogen vrouwen namelijk tegenwoordig, zonder als ‘slet’ aangezien te worden. Niet allemaal, maar sommigen willen gewoon hetzelfde als jij: scoren. Zorg dat je deze dames vindt en heb plezier. Verwacht niet dat je mee naar hun studiootje mag, dan valt het altijd mee. Ga voor een kusje en/of een telefoonnummer en steek er niet al te veel moeite in. Loop je een blauwtje? No problem, je hebt er niet veel tijd aan besteed + het was toch niet je droomvrouw.

Gaat dit je op een gegeven moment goed af? Dan is het tijd voor het echte werk.

Vrouwen versieren

4. Benaderen van vrouwen

Als je verwacht had dat hier een lijst met de beste openingszinnen zou staan, dan heb je het niet goed begrepen. Zoals gezegd, vrouwen versieren is maatwerk, mate, maatwerk. Elke situatie is anders en daar moet je handig gebruik van maken. Met een beetje zelfvertrouwen is het benaderen van de dame in kwestie juist het makkelijkste! Probeer niet je volledige, zwaar humoristische, karakter te laten zien in de eerste zin. Dit laat zien dat je verwacht dat je maar de kans krijgt om één zin te zeggen, en daarnaast komt het gewoon heel nep over. Beter zeg je gewoon “Hey, mag ik wat vragen?” en dan stel je gewoon een normale vraag, die niet per se ‘sjanserig’ overkomt. Hou haar aan de praat en laat haar dan merken dat je haar aan het versieren bent. Dít is het lastige gedeelte..

5. Interesse tonen

Nu is het zaak om voldoende interesse te tonen, maar niet over te komen als een pervert. Als je écht geïnteresseerd bent in het meisje, gaat dit gewoon natuurlijk. Vraag wat ze voor werk doet, waar ze woont, blablabla… En onthoud dit ook! Daarom raden we je ook aan om niet te dronken te worden. Want met deze informatie kan je punten scoren op de dates die gaan volgen. Geef daarna niet al te veel bloot over jezelf, ook al vraagt ze ernaar. De meeste meiden vinden het leuk als je wat mysterieus blijft. Dus focus op haar. Stel niet te standaard vragen, maar reageer ook op wat zij te zeggen heeft. En dit is direct het volgende puntje:

6. Op de juiste manier reageren

Op dit punt worden de meeste mannen zenuwachtig, want dit was niet voor te bereiden. Neem in acht dat het beter is om twee tellen na te denken over je antwoord of volgende vraag, dan dat je direct reageert en misschien wel iets onzinnigs zegt. Hierin kunnen we je weinig helpen, want alles draait nu om jouw creativiteit en originaliteit. Ben gewoon jezelf, dat komt het beste over en daar heb je uiteindelijk het meeste aan.

Daarnaast moet je ook goed reageren op haar lichaamstaal. Vindt ze het leuk dat je met haar aan het sjansen bent? Laat ze haar vriendinnen even links liggen en neemt ze de tijd voor jou? Je kunt het zien aan hoe vaak ze naar je lacht, of ze veel weg kijkt of juist in je ogen óf misschien zelfs naar je mond. Speelt ze met haar haar, raakt ze je arm aan, etc.. De signalen die ze bewust of onbewust afgeeft leer je vanzelf.

Vrouwen versieren

Nu is het van belang dat je even een inschatting maakt. Als je wegloopt, is de kans dan groot dat je haar nog gaat zien? Is het een grote club of festival, of kom je haar sowieso nog wel tegen? Is het al laat? Want dan gaat ze misschien weg en wil ze een man zien die actie durft te nemen. Als jij inschat dat je haar sowieso nog gaat zien, dan kap je het gesprek op een leuke manier af op het moment dat ze je leuk begint te vinden. Zo heb jij de controle! Dat voelt goed voor jou en de meeste dames vinden dit ook smullen. Het geeft jullie beiden tijd om te bedenken hoe leuk het net was en zodra jullie weer ‘per ongeluk’ meeten, is het tijd voor actie.

7. Closen

Alleen als je het vorige gedeelte gemasterd hebt, ga je over tot actie. Anders laat je haar lekker met rust en gaan jullie beide verder met je avond. Wat die actie is, is aan jou, maar aan te raden is om eerst maar eens dat zoentje te geven. Als ze je interessant vindt dan hoeft dit niet moeilijk te zijn. Misschien probeert ze hard tot get, maar als jij al hebt laten merken dat jij de touwtjes in handen hebt, kan ze doen wat ze wilt, maar weet ze ook dat het gaat gebeuren. Dans met d’r, get close and make your move. Duwt ze je nu nog weg? Maak dan dat je wegkomt, want chicks die het zo ver laten komen en niet verder willen gaan die hebben een vriend en/of daar wil je sowieso niks mee te maken hebben.

Als er heet gedanst en getongworsteld is, heb jij de keuze. Stel je zelf de vraag: wil deze chick alleen seks of wil ze meer? Wil ze alleen het bed delen, doe dit dan ook zeker. Tenminste, als je dat zelf ook wilt. Willen jullie beide meer? Wees dan een gentleman. Laat op alle vlakken blijken dat je het wél wilt, maar dat je geduld hebt. Vraag haar nummer, breng haar eventueel thuis en hou je hormonen in bedwang. Dit zal ze geweldig vinden! Een goed uitgangspositie voor de eerste, tweede en derde date. Of die hond, dat huisje en ellenlange avonden op de bank met Netflix…

vrouwen versieren

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…