De beste outdoor dates

CREDITS: Unsplash | Joyce Huis

Als het goede weer eraan komt kunnen we maar aan een ding denken: buiten daten. Doordat je ook buiten een dame kan verassen kun je meerdere kanten op. Wil je indruk maken op je aanstaande bruid kies dan wel juist locatie uit. Wij helpen je daarbij.

Dit zijn de beste outdoor dates

Of je nu een eerste date aan het plannen bent of gewoon weer iets leuks wilt doen met je partner. Dit lijstje zorgt ervoor dat je genoeg ideeën hebt om de zomer door te komen. Want telkens bij hetzelfde kroegje wat gaan drinken gaat uiteindelijk ook vervelen.

dates, De beste outdoor dates
Foto: John Schnobrich

Pret in een pretpark

Haal het kind in je naar boven en plan een dagje naar het pretpark. Of je nu naar de Efteling gaat om je childhood memories te herbeleven of naar Walibi gaat om achtbanen uit te proberen. Lekker rondstruinen door het park, wellicht een suikerspin voor de dame halen en samen intens hard schreeuwen in de achtbaan. Je kan een echte gentleman uithangen en haar hand vastpakken.

Festival knallen met z’n tweeën

De zomerse tijd is natuurlijk ook de tijd van het jaar dat alle festivals plaatsvinden. En in ons kleine landje is de keuze reuze. Het is dus aan jullie of je het groots aanpakt en naar Lowlands gaat of een dagje naar een lokaal event gaat. Je bent de hele dag in de buitenlucht, drankje erbij, goede muziek en maak indruk op haar met soepele heupbewegingen. Beter gaat het niet worden. Of je gaat radicaal en maakt er een festivalzomer van met z’n tweeën. Kan jullie relatie dat aan?

Waarom moeilijk doen als je ook kan picknicken

We vergeten vaak dat kleine dingen ook leuk zijn om te doen. Wanneer we het hebben over outdoor dates is deze veruit de makkelijkste om te organiseren. Waarom moet alles tot in de puntjes geregeld zijn? Loop met z’n tweeën naar de Appie, haal je favorite food en ga gezellig in een parkje zitten. Of het kan zelfs gewoon in je eigen achtertuin als je erg op je privacy gesteld bent.

dates, De beste outdoor dates
Foto: Amplitude Magazin

Maak een fietstocht (lees: kroegentocht)

Ga gewoon eens een stukje fietsen. Ja, we weten het klinkt enorm saai klinkt. Maar geloof ons een dagje fietsen kan heel gezellig zijn. Want je kan gewoon van terras naar terras fietsen. Misschien moet je dan niet te ver gaan, aangezien je na al die drankjes ook nog naar huis moet fietsen. Maar het is een perfecte bezigheid om je zomerdag mee door te komen.

Ga op ontdekkingstour

Koop een goedkoop treinkaartje – altijd wel ergens te scoren – en ontdek ons kleine landje. Bezoek een stad waar jullie allebei nog nooit geweest zijn. Of je nu een dagje gaat winkelen, gaat terrassen of juist de bezienswaardigheden af gaat. Ga gewoon heerlijk de toerist in eigen land uithangen met z’n tweeën.

dates, De beste outdoor dates
Foto: kilarov zaneit