Zo weet je of jouw vriendin de ware is, volgens psychologen

CREDITS: Screenshot Suits | USA Network

Relaties, het is wat. Vanaf het moment dat je haar in de kroeg ziet, tot de eerste official date, tot het moment supreme tot de officiële relatiestempel. Het is een rollercoaster vol emoties, plezier en gedoe. En dan is het nog maar afwachten of zij de ware is. Toch kunnen we niet zonder vrouwen in ons leven. Want als puntje bij paaltje komt is het top om een wederhelft te hebben waar je alles mee kan delen.

Zo weet jij dat je de ware hebt gevonden

Maar hoe weet je nu of je de ware hebt gevonden? En is er maar één ware voor iemand of lopen er meer mensen rond op deze planeet? Met deze tips weet je dat er eentje te pakken hebt. Mocht het herkenbaar voor je zijn, dan moet je jouw relatie koesteren vriend!

Wij in plaats van ik

Wanneer je the one hebt gevonden spendeer je zoveel mogelijk tijd samen. Waarschijnlijk delen jullie uiteindelijk dezelfde vrienden en worden jullie langzaam een échte ‘wij.’ Je praat niet meer in een ik-vorm maar je bent een wij-vorm geworden: ‘Even kijken of we dan kunnen’. of ‘Volgens mij hebben we dit weekend al iets gepland staan’.

Krijg je nu een benauwend gevoel? Helemaal nergens voor nodig, je bent alsnog gewoon je eigen individu met een eigen leven. Het wij-gevoel kruipt er langzaam in zonder dat je het doorhebt en daar is helemaal niks ergs aan.

de ware, Zo weet je of jouw vriendin de ware is, volgens psychologen
Foto: Toa Heftiba

Ruzies zijn oké

Een ruzie zo nu en dan moet kunnen in een relatie. Het kan namelijk niet altijd koek en ei zijn. Wanneer je de ware hebt gevonden vind je het ook oké om ruzie te hebben en is het soms ook even nodig. Het doel is natuurlijk om na die ruzie een betere relatie te hebben. En dat wil je als je de ware hebt gevonden. Je zal merken dat wanneer je de ware hebt gevonden de ruzies ook anders zijn. Stomme irritaties laat je sneller gaan en je komt eerder tot een oplossing.

Tip: goedmaakseks maakt je leven beter.

Opofferingen moet kunnen

Het is niet de bedoeling dat wanneer je in een relatie zit je je hele eigen leven laat vallen. Dat is een te grote opoffering die de ware nooit van je zou (moeten) vragen. Wel is een kleine sacrifice zo nu en en dan nodig. Je stopt namelijk twee levens in één, dit kan niet zonder een paar opofferingen van beide kanten.

Mocht je op dit punt komen zorg dan dat je er goed met elkaar over praat. Wat kan wel en wat niet en waar trekken jullie de grens?

Je steunt elkaar door dik en dun

Wanneer je de ware hebt gevonden zijn jullie elkaars number 1 cheerleaders. Je steunt haar door dik en dun in alles wat ze doet. Andersom moet dit natuurlijk ook zijn anders is het niet de ware. Jullie steunen elkaars lifegoals, ambities en dromen en die zullen wellicht op een punt zelfs overlappen. Je kijkt naar elkaar op, bewonderd elkaar en respecteert elkaar. Nee dit is niet overdreven mannen, dit is ware liefde.

Check ook: Voor deze red flags moet je oppassen in een relatie.

de ware, Zo weet je of jouw vriendin de ware is, volgens psychologen
Foto: NeONBRAND