Bizarre dingen die vrouwen doen om te laten weten dat ze je leuk vinden

Een mooi stuk geschreven door de vrouw herself; wat wij vrouwen doen om te laten merken dat we je leuk vinden. Ik weet dat het moeilijk is om een vrouw te peilen, maar wij hebben ook zo onze tactieken om op een indirecte manier te vertellen dat we zeer geïnteresseerd in je zijn.

7 bizarre signalen die vrouwen afgeven als ze je leuk vinden

Wij hebben echt al lang in de gaten wanneer een aantrekkelijke man de plaatselijke kroeg binnen komt gelopen. Onze ogen wijken niet van je af, maar we laten dit niet merken. We wachten echt niet altijd meer op het moment dat je op ons af komt gestapt, maar vinden het stiekem wel spannend als we de eerste move moeten maken. Wanneer  het moment dan toch daar is dat we aan elkaar hebben voorgesteld, wordt het tijd om te laten merken dat we je echt leuk vinden. Dit zijn de tekenen waar je goed op moet letten:

leuk vinden, Bizarre dingen die vrouwen doen om te laten weten dat ze je leuk vinden

1. Je pet/muts op doen

Als we zeker willen weten dat jij de hele avond bij ons blijft, gaan we je teasen met het afpakken van je pet of muts. Zonder jouw pet of muts verlaat jij de kroeg niet. En dat is de hele bedoeling! Jij blijft op die manier de hele tijd bij ons staan, zodat je je pet niet uit het oog verliest. Op die manier kunnen we elkaar beter leren kennen. Jij doet dit eigenlijk hetzelfde bij ons. Je geeft je jas aan ons, als je ziet dat wij het koud krijgen. Slim!

2. (Glim)lachen

Wanneer we in gesprek zijn gekomen, is het tijd om onze skills naar voren te halen. Wij weten pre-cies welke glimlach en blik we op moeten zetten om jou binnen te krijgen. Ons hoofd kantelen we wat schuiner, kin wat omlaag en we knijpen onze ogen wat dicht. We hebben deze blik al vaker geoefend en ingezet waardoor we precies weten waar we mee bezig zijn. Wanneer jij je grap maakt, zorgen we er juist voor dat we onze tanden laten zien. We willen je laten weten dat je humor hebt. Daarnaast wachten we wel jouw reactie af. Stel dat je een beetje grinnikt, gaan we niet staan te hinniken als een paard. Pas als we merken dat jij het ook wel grappig vindt, lachen we met je mee. Wij zijn nu zo hard met je aan het flirten!

leuk vinden, Bizarre dingen die vrouwen doen om te laten weten dat ze je leuk vinden

3. Afzonderen van de groep

Wij weten dat het voor een man heel moeilijk is om op ons af te stappen als ál onze vriendinnen erbij staan. Al dat gekakel en die vooroordelen. Wij leggen oogcontact met je en lopen even van de groep weg. Bingo, pak je kans! Als we zien dat je op ons af bent gestapt, hebben we ons doel behaald. Simpele truc, maar het kan veel teweegbrengen.

4. Aanrakingen en slaan

Nee, we meppen je niet helemaal in elkaar zodat je met kneuzingen thuiskomt. Maar een klein tikje of een aanraking op jouw biceps laten zien dat we interesse in je hebben. We willen je af en toe aanraken, waardoor de spanning wat meer wordt opgevoerd. Wanneer wij onze hand op je been leggen, is het helemaal raak. Dus hoe meer we je aanraken, hoe leuker we je vinden en ons vertrouwder bij je voelen. Tip; ga hier in mee! Op die manier kan de seksuele spanning wat meer opgebouwd worden. Grab ons nou niet meteen bij de boobs, maar een beetje aanrakingen bij de arm of rug mag wel.

leuk vinden, Bizarre dingen die vrouwen doen om te laten weten dat ze je leuk vinden

5. Spelen met ons haar

Misschien komt het door de zenuwen maar we raken ons haar veel aan. Wanneer wij ons haar aanraken, laat dat ook interesse zien. We zijn nerveus over hoe ons haar zit en weten dan niet waar we onze handen moeten laten. Daarom, hoppa, die handen in het haar. Wanneer we, tijdens het draaien aan een pluk haar, ook nog eens onze sensuele blik op zetten, ben je binnen. Wij zetten die sensuele blik op in samenwerking met ons hoofd schuin te houden. Wij hebben onze volle interesse dan en laten merken dat we je leuk vinden. Het klinkt cliché, maar het is zo.

6. Dommer klinken

‘Huh vertel me er meer over, want ik wist dat echt niet?‘. Wij weten al lang waar het over gaat maar willen jullie mannen de gelegenheid geven om slimmer over te komen. Dit is dus jullie kans om jullie algemene kennis op de prove te stellen. Wij willen jullie op een pronkstuk zetten. Daarom liegen we er wel eens over dat we het écht niet wisten.

leuk vinden, Bizarre dingen die vrouwen doen om te laten weten dat ze je leuk vinden

7. ‘Grooming’

Het klinkt heel raar maar het betekent eigenlijk dat wij laten zien dat we verzorgd zijn. We zijn er telkens op aan het letten of dat ene plukje haar wel goed zit, we gaan net iets rechter staan met onze borst voorruit, die ene vouw in onze kleding strijken we met onze vinger glad. Mannen let hier op! Het is niet zoals in de slechtste romantische comedy’s dat we het heel overdreven doen. Het gaat om de subtiele hint, maar dat het wel merkbaar is.

Hier de signalen op een rij voor je, gewoon voor het oprapen. Houd het dus goed in de gaten wanneer je merkt dat we je leuk vinden.

leuk vinden, Bizarre dingen die vrouwen doen om te laten weten dat ze je leuk vinden

LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…