Airbnb Finds: goedkope Portugese villa heeft alles voor de ultieme get-away

De herfst is inmiddels begonnen en dat merken we aan alles om ons heen. Buiten is het grauw en regenachtig, de terrassen zijn leeg en de zon is steeds vaker verscholen achter de wolken. Natuurlijk is dit niet het einde van de wereld, en we realiseren ons dat ook dit seizoen zo zijn voordelen heeft. Maar dat neemt niet weg dat we soms even sterk verlangen naar de oude vertrouwde zonnestralen, ijskoude biertjes en zorgeloze zomeravonden.

Voeg daar een zwembad en het strand, heerlijk eten én een plek waar al jouw vrienden samen kunnen verblijven aan toe en je hebt deze te gekke villa in Lagos, welke te boeken is via Airbnb. Droom met ons weg bij deze woning onder de Portugese zon in de Algarve.

Portugese zon, Airbnb Finds: goedkope Portugese villa heeft alles voor de ultieme get-away

Moderne luxe in Portugal

Deze villa lijkt recht van een filmset af te komen en biedt alles wat je nodig hebt om ultiem te genieten. Je kunt hier de dag starten met een uurtje baantjes trekken in het zwembad of door een balletje te trappen op het grasveld. Niet zo sportief aangelegd? Start de dag dan met een kop koffie vanuit één van de vele ligbedden in de tuin of op het balkon en geniet van de eerste zonnestralen van de dag.

Zodra de Portugese zon te fel wordt, kun je schuilen in de schaduw van de palmbomen of naar binnen verkassen. De binnenkant van deze villa is namelijk minstens zo gaaf als de tuin: je vindt hier maar liefst twee moderne badkamers, twee luxe ingerichte slaapkamers, en een comfortabele woonkamer die met een schuifpui is afgesloten van het buitenterras.

Portugese zon, Airbnb Finds: goedkope Portugese villa heeft alles voor de ultieme get-away

Ultiem relaxen

Niet alleen de villa zelf is van alle gemakken voorzien, ook de omgeving laat niets te wensen over. Zwembaddagen worden hier met gemak afgewisseld voor een stranddag. Het strand van Lagos is namelijk maar 10 minuten lopen. Na een duik in de blauwe zee kun je hier ontspannen bij één van de vele barretjes en na een lange dag in de zon kun je in de omgeving overal terecht voor heerlijke traditionele gerechten.

Ze zijn hier fan van vis en schelpdieren, maar ook voor overheerlijke vleesgerechten en verschillende tapas kun je hier terecht. Verruil je biertje eens voor een glas port en geniet van alles wat dit bijzondere land te bieden heeft.

Klinkt perfect, toch? De villa heeft plek voor jou en je drie beste vrienden en is te boeken voor € 145,- per nacht. Voor slechts €36,- per persoon per nacht kunnen jullie de Nederlandse regen inruilen voor de Portugese zon. Wie regelt de volgende mannenvakantie?

Meer info

LEES OOK