Weekly Essentials #12 Dit mag je deze week niet missen

“A selection of our weekly wannahaves.”

Weekly Essentials

1. Mühle Mach3 & Grauda – Scheerset

Scheren is een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke verzorging. Een baard doet het vaak goed. Zeker als je een goede, volle baard hebt. Helaas heeft niet iedereen dezelfde baardgroei. Of juist: gelukkig heeft niet iedereen dezelfde baardgroei. Een onverzorgde baard is een absolute no go. Deze stijlvolle scheerset gaat jou daarbij helpen. Voel jezelf elke ochtend een gentleman als je voor de spiegel staat. De scheerkwast is gemaakt van graudas dassenhaar, dat type is erg zacht, gaat lang mee en maakt een mooi, dik schuim aan.

2. Duke & Dexter – Pyramid Black

Loafers zijn échte klassiekers. Met een mooi paar kun je de plank nooit misslaan. Draag Loafers onder jouw pak of nu in zomer onder een korte broek. Je geeft jouw outfit met een simpele toevoeging meteen een klassieke look. Dit paartje van het Britse merk Duke & Dexter is héél fijn.

3. German Smart Living – SWING

Ruimte tekort? Dan is dit de Duitse oplossing die je wil hebben. Dit is een tafel en trolley in één. En ondanks dat de kern van het concept is dat het ruimte bespaart, ziet het er toch nog ontzettend stijlvol uit. Check dit filmpje en je snapt precies wat wij bedoelen.

4. Ted Baker – short sleeve

Het festivalseizoen is in volle gang en het weer is de laatste voor Nederlandse begrippen gruwelijk. Een mooi moment om kleurrijke kleding te dragen. Deze short sleeve van Ted Baker geeft een tropisch gevoel en daardoor kun je helemaal het mannetje zijn voor de techno stage.

5. George and Willy – Daily Roller

Vergeetachtige mensen opgelet. Schrijf je boodschappen en to-do lijstjes voortaan op deze mooie Daily Roller van George and Willy. Is jouw lijstje voltooid? Dan scheur je het af en kun je weer aan het volgende lijstje beginnen. Geen blaadjes meer die je de hele tijd kwijt bent. En je interieur lijdt er zeker niet onder.

6. Atkinsons – Mint & Tonic

Veel frisser dan dit geurtje gaat het niet worden. Atkinsons is gekomen met een verassende combinatie: mint en tonic. Deze zomerse geur zal van jouw een magneet maken. Doe niet teveel van het spul op, want dat komt nooit goed over.

Total
0
Share