Ryanair komt met Privejet!

Ryanair is al vaak onderdeel van een goed vrijgezellenfeestje. Van een weekend in een of andere grote Oostblokstad voordat je kameraad voor de rest van zijn leven vast zit aan één en dezelfde vrouw is namelijk nooit iemand slechter geworden. Nu heb je echter de mogelijkheid om deze trip nóg toffer te maken!

Privéjet

Kijk. Nu wordt het interessant. De Ierse prijsvechter komt namelijk met een budget privéjet in de vorm van een Boeing 737-700. Met 60 comfortabele, lederen businessclass stoelen is hij voornamelijk gericht op zaken- en groepsreizen. Al sluit Michael O’Leary, topman (tevens top vent) van Ryanair, niet uit dat hij ook voor vrijgezellenfeesten gebruikt gaat worden.

Deze privéjet is te huren per uur. Het tarief is afhankelijk van de luchthaven van vertrek en bestemming en er zijn nog geen indicaties afgegeven. Wel wordt er gesproken van het meest competitieve tarief in de branche. Champagne en culinaire hoogstandjes zijn tegen een meerprijs ook beschikbaar. Blijkt de vraag hoog genoeg? Dan zullen er later dit jaar eventueel nog meer toestellen volgen!

Check hier het tevens low budget filmpje over de Ryanair Corporate Jet:

 

Total
0
Share