NYE vier je in de hoofdstad. Dit zijn de tofste feestjes.

Het blijft een jaarlijks terugkerende vraag: op welk NYE-feest dansen we het nieuwe jaar in? Met Kerst voor de deur begint de tijd toch echt te dringen en tijd dat je een keuze gaat maken. Wij zouden Manify niet zijn als we je daarbij niet zouden helpen. Schuren met wildvreemden, bubbels, oliebollen met poeder en hele lekkere tracks. Dit zijn de vetste NYE feestjes van onze mooie hoofdstad.

W Amsterdam presents New Year No Rules ft. London Beats

W Amsterdam is aan het aftellen tot 2017 en moedigt je aan om eens lekker buiten de lijntjes te kleuren. Luid het nieuwe jaar in met spectaculaire cocktails, heerlijke hapjes en waanzinnige lekker deuntjes. En dat natuurlijk in een setting zoals je dat van W Amsterdam gewend bent; buitengewoon. Zorg ervoor dat je jouw plekje gereserveerd hebt en het vuurwerkspektakel kan bezichtigen bij een van de beste uitzichten over Amsterdam.

NYE The Butcher Social at A’DAM Tower

Wil jij het nieuwe jaar in knallen met hét beste uitzicht van Amsterdam? Dan is het NYE The Butcher Social at A’DAM Tower iets voor jou. The Butcher Social had op 1 december haar grand opening, en geloof ons, dit was potverdorie een mooi feestje. Dus de verwachtingen zijn hoog. Het feest wordt door Pink Library georganiseerd en heeft om klokslag 00:00 het hoogtepunt met een onbelemmerd uitzicht op al het vuurwerk, dat er die avond in Amsterdam wordt afgestoken. Geniet van een heerlijk diner dat voorafgaat, of sluit om 23:00 aan en bestel een bitterzoete cocktail terwijl je jouw beste danspasjes laat zien. Verwacht een fancy feestje, waar jouw gentleman skills goed uit de verf kunnen komen. Maar niet te stijf, want het thema is ‘Glitter Yourself’. Zorg dus dat je niet uit de toon valt met je zwart colbertje en get you’re groove on.

VISSA presents: NYE!

Op 31 december wordt de Rozengracht 133 weer omgetoverd tot een dansparadijs voor VISSA presents: NYE! Hier wordt namelijk bij PESCA, van 23:30 tot 00:30 op het hoogste dak van de Jordaan, het enige buitenfeest van Amsterdam gehouden. Waar je vervolgens tot 04:00 de mossels uit de broek worden gedanst op lekker deuntjes en met een goede glimlach.

Happy New Year Feelings & Friends

Net als vorig jaar zal Happy Feelings tijdens NYE weer groots uitpakken! Op 31 december zal Happy Feelings samen met LOBI, Rewind Amsterdam, Funky Freddy en LOCO er voor zorgen dat jij en je vrienden 2016 afsluiten zoals het hoort: met een KEIHARD feestje. Drie zalen met heel veel ballonnen, drank, hitjes en een mega countdown tot het nieuwe jaar.

Van Pop, R&B, Hiphop en Disco tot Classic 90’s, 00’s hits en House. Kortom, Happy New Year Feelings & Friends, het wordt één en al gekkigheid!

De Nieuw

Nieuwjaarsdag is voor veel van ons een dag om vooral in bed te blijven liggen en je zonden van die nacht te overdenken. Maar wat schiet je hier nu eigenlijk mee op? Zo denkt De School in Amsterdam er gelukkig ook over en organiseren daarom ‘De Nieuw’. Het belooft een lekker feestje te worden voor mensen die met NYE de kat uit te boom hebben gekeken of nog vol in partymodus zitten. De School opent haar deuren op 1 januari om 09:00 en sluit 24 uur later. Oh, en de line-up liegt er niet om…

Breakfast Club Is Burning

‘Breakfast Club’ en ‘Is Burning’ slaan de handen ineen om de eerste dag van 2017 te vieren in het legendarische Warehouse Elemementstraat met Breakfast Club Is Burning. Om te ontnuchteren van de avond ervoor is er een gratis ontbijt van 09:00 tot 12:00, om vervolgens de tent tot 18:00 volledig af te breken. De goede voornemens stellen we nog even uit, want of we nu 1 of 2 januari gaan sporten maakt ook niet het verschil. Kom zoals je bent, dan doen wij dat ook en maken we er samen een heel mooi feestje van!

Total
0
Share