New Years Eve overleven doe je met Zober! tabletten

De Kerst heeft ons waarschijnlijk allemaal goed gedaan. Veel gegeten, veel gedronken, maar een kater hebben we waarschijnlijk allemaal gevoeld. Let us introduce you to: Zober!. Niet alleen tijdens de kerst, maar veel vaker gaan er de nodige borreltjes in. Ik noem ‘n NYE? Wij hebben de oplossing!

Nou ja, eigenlijk hebben de heren achter Zober! de oplossing. De heren Pesser, vader en zoon, hebben samen wondertabletten bedacht genaamd Zober!. En godzijdank, want New Years Eve komt er dus ook weer bijna aan. Enige tijd terug gingen de Zober! tabletten viral, ze beloofden katers te voorkomen! Ja ja, dachten wij. We hebben namelijk besloten ook onze katers op de proef te stellen…

Zober!

Zober! antikatertabletten

Waar vader Pesser als apotheker veel kennis heeft over farmacie, kon zoon Pesser dit aanvullen met mijn kennis over geneeskunde (en drank?). En wat krijg je dan? Een wonder in de vorm van tabletten tegen een kater. De mannen hebben gekeken naar bestaande producten, maar van veel producten is wetenschappelijk bewezen dat er nauwelijks of geen effect is.

Dat moet beter kunnen, toch? Juist!

zober-1

Hoe werkt het?

Zorg ten eerste dat je genoeg Zober! tabletten paraat hebt, want per alcoholische versnapering heb je één tablet nodig. Elke Zober! tablet drink je met een beetje water. En gelukkig maar, want om nou na 4 bier, 3 G&T’s en 2 Henny & Gingerale 9 glazen water te gaan drinken zou ons te ver gaan.

Soms is het lastig om de tel bij te houden, maar we hebben allemaal een notitie app op onze telefoon. Daarnaast kan je een lijstje bijhouden met alle zondes die je bent begaan.

De tabletten helpen bij het afbreken van de afbraakproducten in alcohol. Ze kunnen echter niet de hoeveelheid alcohol in je bloed verminderen, waardoor je dus niet eerder nuchter bent dan normaal.

Dus ook al voel jij je topfit, kan je niet jezelf nog niet zomaar de weg opslingeren. Tenzij de alcohol uit je bloed is natuurlijk.

zober-2

En dan?

Ben jij weer helemaal het mannetje. Mits je ten minste zes uur slaap hebt weten te vangen, want slaaptekort houd je kater ook prima in stand. Wel slaap je als een prinsesje mede dankzij de tabletten. Onze dank aan de heren Pesser is zeer groot.

Tijdens de Kerst hebben wij je helaas niet weten te redden, maar de feestdagen zijn nog niet voorbij. Velen van ons zullen sneuvelen in de strijd tijdens New Years Eve, maar we hopen toch de nodige katers te voorkomen. Laat het nou net zo zijn dat bestellingen vóór 16:00 morgen in huis zijn!

Wij wensen je alvast een fantastisch, radicaal, escalerend en natuurlijk kater vrij 2018! Cheers.

zober-3

 

Total
1
Share