In dit leegstaande pand in Amstelveen staat een one-time mega rave gepland!

CREDITS: Google Streetview

Niets is lekker dan een dikke rave op z’n tijd. De hele nacht dansen in een loods, bosgebied of in dit geval, een leegstaand kantoorgebouw in Amstelveen. Verschillende evenementenorganisaties zijn in gesprek met de gemeente en de eigenaar van, het inmiddels 7 jaar leegstaand pand, om nog één mega rave te organiseren voordat het oude KPMG kantoor later dit jaar wordt omgebouwd tot luxe appartementencomplex.

Dit blijft tussen ons – 2014

In 2014 werd er een soortgelijke rave ‘georganiseerd’ dat ook in een kantoorgebouw plaatsvond, alleen was deze rave zo illegaal als maar zijn kon. Deze rave met de naam ‘Dit blijft tussen ons’ vond plaats in Diemen-Zuid en werd door honderden mensen bezocht, waaronder helaas ook enkele agenten. Er zijn weinig details bekend over deze rave, maar dat is natuurlijk ook de charme.

Onze vrinden van Vice hebben de kantoorrave van 2014 mooi gedocumenteerd met wat prachtige foto’s. Absoluut de moeite waard om even te checken. Helaas vond voor vele van de ravers de afterparty thuis op de bank plaats, de Politie maakte er namelijk een einde aan.

2017

Het pand in Amstelveen gaat naar alle waarschijnlijkheid dus nog één keer het decor zijn van deze kantoorrave. Wie, wanneer, waarom en hoe… Tja, dat blijft tussen ons..

Kantoorrave

Total
0
Share