Zo ziet een Gatsby-party met de mooiste vrouwen van NL er uit

Dat Magnum – van het ijsje – een van de meest legendarische feestjes van het jaar organiseert, dat moge inmiddels duidelijk zijn. Vorig jaar hadden we een sleep-over in het Conservatorium Hotel, in de vorm van een pyjamafeestje, waar het redelijk aan was. Dit keer was het thema ‘Roaring 20’s’ en het Amstel Hotel was het toneel.

Magnum Mansion

“And I like large parties. They’re so intimate. At small parties there isn’t any privacy.” – F. Scott Fitzgerald, The Great Gatsby

Het Amstel Hotel was de perfecte locatie voor een feestje zoals alleen Gatsby dat kon organiseren. Gatsby is niet meer, maar gelukkig is daar Magnum! De mooiste dames van Nederland, een aantal gezichten waar je normaal snel van weg zapt als rond 18/18.30u televisie kijkt en wat gezellige artiesten werden opgetrommeld voor het feestje van het jaar. En wij vielen met onze neus ook weer in de boter, want we waren er bij! – En jij overigens ook, als je ons op Stories hebt gevolgd.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, vooral als het om mooie ladies gaat, dus hierbij een kleine sfeerimpressie van de avond in het Magnum Mansion:

https://www.instagram.com/p/BhMw4xcBuKB/?tagged=magnummansion

https://www.instagram.com/p/BhKkFa5Bxld/?taken-by=magnummansion

https://www.instagram.com/p/BhKg33WhcGR/?taken-by=magnummansion

https://www.instagram.com/p/BhLkI_UBpQC/?taken-by=magnummansion

https://www.instagram.com/p/BhMhJVclYj6/?taken-by=tommievandewiel

Total
3
Share