Losjes Wintercircus: inclusief kampvuur, braadworst en de hele mikmak

Losjes heeft ons deze zomer verrast met twee heerlijke edities in het prachtige Den Bosch. Willen we een Losjes Wintercircus? Oh ja zeker. Onze gebeden worden gelukkig gehoord door Robert Hoskam (25) en Cees van Balen (29), de organisatoren van het hele gebeuren. Hulde aan deze mannen!

Braadworst en techno

Na de twee edities aan de Tramkade en de Oosterplas in Den Bosch, wordt er nu plaatsgemaakt voor de wintereditie, die ook in Den Bosch plaats zal vinden op 23 december. Met een lekker loopafstandje vanaf het station, zijn natuurlijk niet alleen de Bosschenaren van de partij. Losjes heeft bijzonder wat aanhang in verschillende steden en wij snappen wel waarom.

“Wederom kan je aan de Tramkade in Den Bosch met je feestneus in het rond dansen.”

losjes-wintercircus-2
Foto: Tim Buiting Photography

Losjes Wintercircus

Wederom kan je aan de Tramkade in Den Bosch met je feestneus in het rond dansen. Misschien is er dit jaar zélfs wel een witte Kerst! Voor de koukleumen onder ons ook goed nieuws: er is een warme en overdekte stage. Buiten vind je echter de daadwerkelijke magie. Denk aan (hopelijk) verse poeder, kampvuurtjes, braadworst en natuurlijk de lekkere deuntjes die we gewend zijn. Waar kunnen we ons aanmelden? Dat kan hier.

Met Carlos Valdes b2b William Djoko, San Proper en Serge Clone op het programma, weet je zeker dat dit er eentje voor in de boeken gaat worden. Vanaf 14:00 tot 00:00 kunnen de heupen flink losjes op de lekkere platen van deze heren. En met de dalende temperaturen is het natuurlijk van belang dat al je spieren flink soepel zijn. Geen reden om niet te bewegen dus. Het festival staat erom bekend dat het eigenlijk onmogelijk is om niet flink wat danspasjes de dansvloer op te gooien. Geen excuusjes dus om niet je beste moves tevoorschijn te toveren. Eventjes, lekker dansen.

losjes-wintercircus-3
Foto: Tim Buiting Photography

 

Total
1
Share