Deze hotspot zou jouw basis moeten zijn tijdens ADE

Je hebt hotels en je hebt hotels. En Jaz in the City is echt zo’n hotel dat het nét even wat anders aanpakt. Een heel stuk toffer, om precies te zijn. Een overnachting in dit gloednieuwe hotel is dan ook een hele ervaring. Mede door de locatie, vlak naast de Ziggo Dome, stroomt muziek door de DNA van Jaz in the City. Tijdens het Amsterdam Dance Event konden ze natuurlijk niet achterblijven en zullen ze vijf dagen per week 24u per dag open zijn met een bijhorend progamma, inclusief de dikste afterparty’s. Want slapen doe je maar in je eigen tijd!

Amsterdam Dance Event 2016

Van 19 tot en met 23 oktober staat Amsterdam weer in het teken van een van de grootste dance events van de wereld. Alle DJ’s en danceliefhebbers ter wereld hebben vijf dagen lang hun neus richting onze hoofdstad staan en zijn met een beetje geluk (met neus en al) aanwezig.

Jij, als fervent feestganger hebt natuurlijk een volle agenda deze dagen, maar wat is jouw terugvalbasis? Thuis? Bij vrienden? Nee man, het Jaz Hotel! Helemaal nice als jouw bed niet in Amsterdam staat.

Jaz in the City

Víerentwintig uur per dag verwelkomt het hotel gasten om te eten, drinken, slapen, werken, dansen, chillen en feesten. De één z’n afterparty is jouw preparty en andersom. En het is natuurllijk op een steenworp afstand van de Arena, Heineken Music Hallen en de Ziggo Dome. Jaz in the City heeft een speciaal programma tijdens ADE met vele DJ’s, die de hele nacht door tot je beschikking staan. Check de site van ADE voor meer info.

jaz-event-13-12-2015-34

Afterparty in de suite

Boek een kamer om je after door te zetten met vrienden of die twee brunettes uit de lobby. Maak je niet druk over geluidsoverlast, want alle kamers zijn geïsoleerd, zoals dat hoort in een muziek hotel. In de morgen chill je ‘m op het balkon met een bloody mary, bezoek je de sauna om alle giftige stoffen uit te zweten en je kan er weer tegenaan.

Total
0
Share