5 Redenen waarom je als +1 altijd harder moet gaan

De +1, ofwel: degene die niet is uitgenodigd. Niet per se de allerleukste titel als je een feestje binnenloopt. Toch kan je er vanuit gaan dat een kwart tot de helft van het feestje ook een +1 is en dus zijn jullie samen een +100 of zelfs +1000. Zonder jullie was er geen feestje geweest. Dus extra veel redenen om er echt wat van te maken!

Dit is waarom je als +1 altijd harder moet gaan

1. Je kent niemand

Dus je hebt niemand om je voor te schamen. Neem tot je wat je wilt, als je op het einde van de avond schuimbekkend in de goot ligt, is dat alleen maar jouw probleem. Dat is misschien wat overdreven, de persoon die zo vriendelijk was om je mee te nemen, heeft vast ook nog een reputatie hoog te houden. Dus houd het fatsoenlijk, maar houd je vooral niet in!

2. Om het leuk te maken

Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk dat je je mee hebt laten nemen naar een feest waar je totaal geen zin in hebt. Lees: het Abrahamsfeestje van de oom van je vriendin, het personeelsfeestje van je vriendin, de bruiloft van die ene veel te knappe vriendin van je vriendin. Je voelt je een lulletje rozenwater, dus het is tijd om jezelf maar te vermaken. Je beste vrienden zijn niet ver: Johnny, Jim en Jack.

3. Je kent nog steeds niemand

Dus de kans bestaat dat je op jacht moet om zelf mensen te leren kennen. Niets helpt beter dan een dubbele whisky, een G&T of een goed sterk speciaalbiertje. En als je dan een leuke dame gevonden hebt en van het één inderdaad het ander komt, do not worry. Als +1 heb je de perks dat je de persoon, die naast je wakker wordt, de volgende dag niet op de werkvloer of later bij een meeting hoeft te zien. No awkwardness!

4. Jij bent niet verantwoordelijk

Want dat is jouw maatje, nr. 1. Laat hij/zij je staan en mocht je alleen maar mee, zodat hij/zij niet alleen hoefde? Prima, dan ga je toch vrienden maken met die man, met het strikje, achter de cocktailbar? Heb je samen wel gewoon een leuke tijd, maar merk je dat je niet helemaal recht meer kan lopen? Maakt niet uit, nr. 1 is verantwoordelijk.

5. Je bent sowieso niet de BOB

Want als je +1 én BOB bent dan wordt het tijd voor een partijtje zelfreflectie…

Total
2
Share