Fyre Festival: muziek en bekende modellen in een paradijsje

Stel je voor. Een festival op een paradijselijke plek, waar modellen als Rose Bertram en Bella Hadid rondhuppelen alsof het niks is en internationale artiesten hun talent laten horen op luxe jachten. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar deze zomer wordt dit werkelijkheid. Fyre Festival zal het duurste en meest luxe festival ooit worden. En geloof ons, hier wil je bij zijn!

Fyre Festival

Enkele maanden geleden stond het internet op z’n kop toen tien topmodellen foto’s van zichzelf in bikini op parelwitte stranden op social media plaatsten. Het was duidelijk dat ze bezig waren met iets spectaculairs, maar wat dat was bleef onduidelijk. Tot nu. Het geheime project waar iedereen zo nieuwsgierig naar was, blijkt het extravagante Fyre Festival te zijn.

Het exclusieve festival zal plaats vinden op Fyre Caye, een afgelegen eilandje in de Bahama’s dat vroeger in het bezit was van Pablo Escobar. Hier zullen grote namen als Disclosure, Major Lazor, Claptone en Lil Yachty optreden en naar verluidt modellen als Emily Ratajkowski rond paraderen. Daarnaast is het mogelijk om de meest toffe activiteiten te doen. Denk aan een snorkelen in de beroemde Thunderball Cave, privétochtjes met een vliegtuig, zwemmen met wilde varkentjes en dikke boat parties. En dat allemaal met deze prachtige ladies.

fyre-festival

Tickets

Het festival zal plaatsvinden in het weekend van 28 april en het weekend van 5 mei. Aan de tickets hangt een behoorlijk prijskaartje. Afhankelijk van welk pakket je kiest, kunnen de kosten variëren van ruim 4000 tot wel 50.000 dollar. Hier zit een vlucht vanaf Miami naar de Bahama’s, overnachting en eten bij in. Uiteraard is het mogelijk om voor een paar centen meer extra’s aan te schaffen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Eén ding is zeker; dit zal een onvergetelijke ervaring worden!

Total
0
Share