Deze man organiseert de meest legendarische bachelor party’s!

CREDITS: The Hangover

Wij Nederlanders zijn qua vrijgezellenfeestjes best toe aan een creatieve impuls. Want zeg nou eerlijk, je ziet tegenwoordig vooral imitaties van Las Vegas verschijnen. De vrijgezel gaat verkleed als vrouw of pino (of beide) de kroegen langs om te eindigen in een lousy stiptent. Het is cliché en je bent het meeste van de nacht de volgende dag weer kwijt.. Een bachelor party kan beter! Veel beter.

Who the fuck is Lee Abbamonte

Je denkt nu waarschijnlijk wie is dan die Lee Abbamonte en waarom moet ik naar hem luisteren? Wees inderdaad sceptisch, maar let op. Lee Abbamonte is de jongste Amerikaan die voor zijn 32ste álle landen heeft bezocht. Daar heeft hij flink wat ideeën opgedaan over wat het perfecte vrijgezellenfeest is. Daarom organiseert hij nu ook vrijgezellenfeesten voor de rich and famous die vanaf de 10.000 dollar te bestellen zijn. Je kan dus wel zeggen dat hij een expert is op het gebied van Hangover feestjes. Alleen zorgt hij ervoor dat je deze ervaringen nooit meer vergeet!

De perfecte bachelor party

De perfecte bachelor party is er namelijk een die je nooit meer vergeet! Daarom heeft hij altijd een ding dat terugkomt in zijn feestjes. Shock value. Dat houdt in dat er naast de standaard drank ook de nodige actie plaatsvindt. Adrenaline boosters zijn een must voor onvergetelijke vrijgezellenfeestjes. Niet gek dat zijn meest epische feest bestaat uit heel wat avontuur.

Een van de feesten die hij organiseerde kostte bijvoorbeeld meer dan 20.000 dollar per persoon en was veel meer dan alleen clubben. Het begon met een helikoptertocht over de Grand Canyon om vervolgens te gaan racen in de snelste Ferrari’s. Daarna was het tijd om te gaan knallen met machinegeweren in de woestijn. Voeg daar nog BASE jumping vanaf het Stratosphere Hotel aan toe en je hebt een onvergetelijk feestje te pakken. Oké, dat kan ook voor een heel stuk minder. Laat mij het maar oganiseren, denk je nu vast. Maar ze topte het nog even af met een aantal vluchten in F-16 fighter jets. En gingen daarna wasted op de duurste drank.

“Another European city that has the right mix is Krakow, Poland, with more Soviet-era guns, plus paintballing, booze cruises, and girls oil-wrestling.”

– Lee Abbomonte

De belangrijkste tips

Je kunt dus wel zeggen dat er best wat valt te leren van de travel blogger Abbamonte. De belangrijkste info is echter dat een toffe bachelor party echt geen 10k hoeft te kosten! Je moet gewoon zorgen dat de prioriteiten liggen bij ervaringen en niet alleen bij drank en strippers. Lee noemt strippers zelfs een cliché dat niks toevoegt aan de avond. De Shock Value haal je uit de avonturen zoals zip lining, tank rijden en bungee jumping. En natuurlijk ga je in de avond zuipen tot je een ons weegt. De beste vrijgezellenfeesten hebben dan ook een item bovenaan staan. En dat is de vriendschap! Je viert alle voorgaande en toekomstige avonturen die je met je vrienden deelt. Of je nu gebonden zit aan een vrouw of niet. Play Hard!

Total
0
Share