Lekker zeg, vanaf vandaag staat Vikings Valhalla S2 op Netflix

CREDITS: Netflix Media Center

Releasedatums. We gaan er goed op. Zéker als het gaat om hitseries waar iedereen op wacht. En vandaag is weer zo’n dag: Vikings Valhalla S2 staat op Netflix.

Viking-hoeden in de lucht van blijdschap, dus.

Vikings Valhalla S2

De originele Vikings-serie was een klapper van jewelste. Record na record sneuvelde en het succes werd uitgebreid met Vikings: Valhalla. De serie neemt neemt de kijkers mee naar het begin van de 11e eeuw. Je krijgt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit de tijd voorgeschoteld: vooral over de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson.

Seizoen 1 wed goed ontvangen. En wat doe je dan? Juist, dan maak je seizoen 2. Op verschillende Netflix-events maakte de marketingmachine van de ‘grote rode N’ al vaaruren. Teasers werden gedeeld, behind-the-scenes-beelden de wereld ingeslingerd. Het hoogtepunt kwam ongeveer een maand geleden, toen werd de officiële trailer van Vikings: Valhalla S2 gedropt. De nieuwe hype bereikte daarmee zijn kookpunt: het was alleen nog maar wachten op 12 januari.

Vikings: Valhalla S2
Foto: Netflix Media Center

Vikings: Valhalla bingen

Tja, en laten we nu net die datum rechtsboven op ons beeldscherm zien. Vanaf vandaag staat het tweede seizoen van vervolgserie online. Het is vanavond je tijd waard, want, zoals Netflix het zelf omschrijft, wordt het verhaal weer extreem spannend: ‘Onze heldhaftige Vikingen, opgejaagd en op de vlucht, worden gedwongen hun ambities en moed op de proef te stellen in werelden voorbij de fjorden van Scandinavië.’

Check hier de trailer van Vikings: Valhalla S2. Mocht je alvast wat meer info van achter de schermen krijgen, dan vind je hier de behind-the-scenes-beelden van de originele serie.

Ben jij ook een serieuze serie- en filmbinger? Hier vind je al onze nieuwtjes, verhalen én trailers van Netflix! 

Source:
Netflix Media Center