Voor de fans: heerlijke behind-the-scenes beelden van Vikings

CREDITS: Screenshot Vikings | History Channel

Vikings is hot. De laatste tien afleveringen van seizoen komen deze week naar Netflix, en ook de spin-off Valhalla is al aangekondigd. Serieliefhebbers kunnen er gewoonweg geen genoeg van krijgen. Terecht, want álles klopt aan de historische dramaserie van History. 

Maar we missen nog iets… iets wat we nog niet gezien hebben. Behind-the-scenes beelden misschien?

Behind-the-scenes beelden van Vikings

Juist. We willen ook zien hoe de gewelddadige acteurs achter de schermen zijn. In de serie krijg je namelijk niet echt hoogte van het menselijke karakter van de acteurs. Terwijl de topcast alom geprezen wordt door de film scene. Daarom is het tijd voor beelden die je normaalgesproken niet ziet. En wij delen die met je:

Vikings: Valhalla komt, en snel

Het houdt nog niet op voor Vikings-fans. Maker en bedenker Michael Hirst is nu bezig met de spin-off Valhalla. De serie begint 100 jaar voor het einde van de originele serie. Vikings: Valhalla vertelt het verhaal van de legendarische Vikingen Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada en de Normandische koning Willem de Veroveraar.

Tijdens Netflix Geeked Week hebben we een voorproefje gehad. De eerste beelden zijn veelbelovend. En daardoor kunnen we ook stellen dat het nooit héél lang kan duren voordat Valhalla op je beeldscherm verschijnt.