Dubbelklapper Netflix: heerlijke teasers van La Casa spin-off en Lupin S3

CREDITS: Netflix Media Center

Dit weekend was het weer tijd voor Netflix Tudum. A Global Fan Event van de streamingdienst met de grote rode N. Er kwam veel (héél) veel voorbij, maar de teasers van Berlin (de spin off van La casa de papel) en Lupin seizoen 3 laten fans, qua series, het meest verlangen.

Netflix Tudum: A Global Fan Event

Als het Netflix-event plaatsvindt, is er áltijd een hype gaande. Officiële teasers, trailers en announcements vliegen je in een beperkt aantal uur om de oren. Deze keer was dat niet anders. Kijk maar mee:

Teaser Berlin

Ondanks dat Berlin in seizoen 2 van La casa doodgaat, heeft hij over de seizoenen verdeeld veel screen time gekregen. Niet gek ook, want hij was mateloos populair. En wat doe je dan? Dan maak je een spin-off. Een spin-off over hem. Hij opent de teaser met de woorden: ‘Een goed plan heeft altijd een dash of fun nodig, guys.’

Het plan deze keer: €44 miljoen stelen. In één middag. De eerste beelden laten zien dat sommige mensen in het leven óf kiezen voor lachen en plezier maken, voor liefde óf voor geld. Maar Berlin heeft nooit overwogen om te kiezen. Hij wil het allemaal:

Lupin S3: exclusive clip

Ook Omar Sy heeft Tudum wederom gehaald. Dit keer in een exclusieve clip van Lupin S3. In 01:57 minuut zien we dat Assane terug is, maar wel in gevaar. Tja, what’s new? Hij wordt in de clip weer achtervolgd door politie, maar ook schutters hebben hem in het vizier als hij het dak opklimt. Ze halen de trekker juist niet over als ze zien dat het meneer Diop is.

Heel erg vernieuwend lijkt het niet… Maar dat zal ook geen probleem worden. De meeste fans snakken namelijk naar het derde seizoen – ze kunnen niet wachten op de magische trucs van de gentleman thief. Helaas moet dat nog wel even. Het nieuwe seizoen verschijnt 5 oktober ’23.

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…