Eerste beelden La Casa-spin-off Money Heist Berlin zijn hier

CREDITS: Netflix Media Center

Het is wachten geblazen. De officiële release van Money Heist Berlin laat nog tot 2023 op zich wachten. Het aftellen en het verlangen kan in ieder geval beginnen met de sensationele en veelbelovende trailer van Netflix.

Eerste beelden Money Heist Berlin

Dat Money Heist – aka La Casa de Papel – een regelrechte topserie is op Netflix, bewijzen de kijkcijfers wel. Ieder seizoen is het raak en kunnen de servers ergens in de wereld de nieuwste releases maar nét bolwerken.

Dit succes is ook bij het bedrijf achter Money Heist niet onopgemerkt gebleven. Het uitmelken van dit succes gebeurde onder andere al door een Koreaanse versie. Maar nu komt het echte werk pas. La Casa de papel wordt namelijk in haar eigen jasje uitgebracht in een nieuwe versie: Money Heist Berlin.

De echte liefhebbers weten natuurlijk bij de titel al genoeg. In Money Heist Berlin wordt Andrés (Berlin) tot in de puntjes toe gevolgd in zijn missie om met zijn nieuwe overval team een nieuw plan te smeden én uit te voeren. Vlammen geblazen dus!

La Casa de Papel
Foto: La Casa de Papel – Netflix Media Center

Wat te verwachten

Voordat het zover is kan het speculeren beginnen. Berlin wordt verwacht niet alleen in het diepe van een overval gegooid te worden. Wat is Andrés dan ook zonder zijn lieftallige broer en meesterbrein achter de successen El Professor. Bevestigd lijkt dit nog niet, maar hoe kan het anders dan dat hij de route uitstippelt en de weg naar het doel vrijmaakt. Wat dit doel is moet nog blijken. Al wel is duidelijk dat Money Heist Berlin dieper duikt in relaties, het verleden en de verschillende redenen tot het plegen van deze overvallen. Want niemand denkt in zijn jeugdjaren aan een carrière vol gijzelingen en politie achter zich aan.

Actie, spanning en meer achtergrondverhalen kan Netflix en haar fans in ieder geval zeker verwachten. Wat deze Spaanse banger nog meer in het verschiet heeft is nog even afwachten. Nog geen specifieke aftel-datum, maar ergens in 2023 wordt het wachten beloond.

Source:
Hypebeast, Netflix Media Center