Eerste teaser van Netflix’s Cursed: een mix van The Witcher en Game of Thrones?

CREDITS: Screenshot Teaser Cursed | Netflix

Volgende maand dropt Netflix de nieuwe fantasy-serie Cursed. En vandaag is de eerste teaser uitgebracht. Mocht je van fantasy houden, dan zal deze serie hoog op je lijstje komen te staan. Verschillende mediakanalen en fans geven aan dat het een mix is tussen The Witcher en Game of Thrones.

Netflix dropt trailer van nieuwe fantasy-serie Cursed

Cursed is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wheeler en Frank Miller waarin de legende van Koning Arthur centraal staat. De schrijvers van het boek zijn ook betrokken bij de verfilming, als schrijvers en producers.

In de serie word je meegenomen door de jonge vrouw Nimue, gespeeld door 13 Reasons Why-actrice Katherine Langford. De hele serie zie je door haar ogen wat voor extra veel spanning zorgt. Nimue heeft een mysterieuze gave waardoor zij voorbestemd is om de machtige en tegelijkertijd treurige ‘Lady of the Lake’ te worden.

Een aantal andere acteurs die we terug zullen zien in Cursed zijn: Devon Terrell als Arthur, Gustaf Skarsgård als Merlin, Daniel Sharman als Weeping Monk en Matt Stokoe als Gawain.

De serie zal vanaf 17 juli 2020 te zien zijn op Netflix met in totaal 10 afleveringen die ieder een uur duren. Genoeg om naar uit te kijken!

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…