Netflix-docu vertelt alles over je jeugdcrush Pamela Anderson

We horen het boezemvrienden Chandler en Joey uit de hitserie Friends nog schreeuwen in koor: ‘BAYWATCH!’ Het is tekenend voor de mannelijke gedachten. De rode badpakken-serie maakte veel los bij ons, en bij de rest van de wereld.

Dat kan ook niet anders, want met sekssymbolen als Pamela Anderson als huppelend kijkvoer werd er verwend. De serie zette haar nóg meer op de kaart, nadat ze in 1990 al Playmate was geworden.

Pamela Anderson krijgt eigen docu: Pamela, a love story

Zo werd ze één ’s werelds beroemdste blonde bombshells en vergaarde ze wereldwijde roem. Alleen zoals met alles in het leven: er is ook een keerzijde aan het verhaal. En dat vertelt mevrouw Anderson nu zelf in de nieuwe Netflix-docu Pamela, a love story.

Pamela, a love story, Netflix-docu vertelt alles over je <strong>jeugdcrush Pamela Anderson</strong>

Intiem en menselijk portret van Pamela

De docu is een intiem en menselijk portret van Pamela. Het is een soort liefdesverhaal dat het traject van Pamela Anderson volgt van meisje uit een kleine stad tot internationaal sekssymbool, actrice, activist en ook liefhebbende moeder. In de trailer krijg je al veel persoonlijke video’s te zien, maar ook het verhaal rondom het sekstapeschandaal komt direct aan bod. Kortom: Pamela zichzelf zien. Of in Netflix’ woorden: ‘Pamela Anderson definieerde een decennium. Nu zal ze zichzelf definiëren.’

Releasedatum Pamela, a love story

Verder zien we veel behind-the-scenes-beelden van Baywatch,  hoe er wordt gepraat door anderen over haar lichaam en komen de bekende Playboy-covers voorbij. Dit wordt dus éindelijk een verhaal dat wordt verteld door iemand die door ie-der-reen werd begeerd. En dat zal opmerkelijke inzichten geven.

Hieronder vind je de officiële trailer van Pamela, a love story. Netflix dropt de documentaire 31 januari online, dus die mag je alvast met Baywatch-rood in je agenda omcirkelen.

Check ook: TB-fotoserie van Pamela Anderson in haar iconische rode badpak