Netflix & chill was nog nooit zo chill met dit smart bed!

CREDITS: Hi Interiors

Wij hebben de droom van iedere bingewatcher gevonden! Een enorm smart bed met een net zo enorm beeldscherm. Goed nieuws voor iedereen die niet vies is van een avondje bindgewatchen of gamen. De mensen van HiCan hebben zich lekker op de kaart gezet wat ons betreft.

Het smart bed van je dromen

Het is een flinke constructie, daar kunnen we niet omheen. Het smart bed zit tjok vol met allerlei applicaties die jouw leven een flinke comfort boost geven. De HiCan, kort voor High Definition Canopy kan compleet worden aangepast naar jouw persoonlijke behoeftes. Wil je met een druk op de knop jouw favoriete chill positie? Geen probleem! Snurk je af en toe en wordt je date hier helemaal loco van? Ook geen probleem! De HiCan kan dit detecteren en zorgt er vervolgens voor dat jouw hoofd een beetje wordt opgetild zodat je niet meer snurkt.

smart bed, Netflix & chill was nog nooit zo chill met dit smart bed!

Privé bioscoop

Naast het feit dat het bed al jouw favoriete posities kan onthouden, fungeert het smart bed ook als privé bioscoop. Overal om je heen zijn lichtjes ingebouwd, er staat een monitor tot je beschikking die met één druk op de knop naar beneden komt. Waarschijnlijk gaan je buren klagen over geluidsoverlast, het bed beschikt namelijk over een aantal flinke speakers. Er zitten twee speakers aan je voeteneind, daarnaast zijn er twee surround speakers en een subwoofer geïnstalleerd. De speakers hebben een oorverdovende capaciteit van 150 watt per stuk. Not bad, not bad at all.

Dit klinkt natuurlijk allemaal super tof, maar wat kost het eigenlijk? Trek je portemonnaie maar vast want je moet er een tijdje voor sparen waarschijnlijk. €40K is de prijs!

[powerkit_alert] Specificaties
Afmetingen: H208 x B240 x D285
Audio: Home Theatre 4:1, 2 front + 2 surround 150 watt + Bowers & Willkins subwoofer
Video: 4K projector met een 70-inch beeldscherm [/powerkit_alert]

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…