Hier zijn de eerste beelden van ‘Ferry de serie’

CREDITS: Netflix Media Center

Toen het tweede seizoen van Undercover een lager Ferry-gehalte kende, waren de kijkers woedend.

Ondertussen snappen de hoge piefen bij Netflix het wél. Mensen willen Ferry, of nouja, eerder Frank Lammers, op hun beeldscherm. Daarom heeft Netflix ondertussen een hele serie gewijd aan de geliefde drugsbaron. De eerste beelden én de datum zijn al gedeeld en wij brengen je de fine details.

Ferry: de serie‘ komt eraan

Dat er een spin-off serie van Undercover zou komen, was natuurlijk al een tijdje bekend. Hoe kan het ook anders? Undercover is de populairste Nederlandstalige serie op Netflix tot nu toe, en dat zien we in de toekomst ook niet heel snel veranderen. De prequel heet dus Ferry: de serie, dus drie keer raden wie weer in de rol van de legendarische drugsbaron stapt? Ja hoor, Frank Lammers natuurlijk. Tijdens de prequel wordt hij weer vergezeld door Elise Schaap die wederom in de rol van Ferry’s lover stapt.

Ferry de serie, Hier zijn de eerste beelden van <strong>&#8216;Ferry de serie&#8217;</strong>
Foto: Netflix Media Center

Verhaallijn van de Undercover-prequel

Tijdens Ferry: de serie, start de drugsbaas weer vanaf nul. Als beginnend xtc-producent probeert hij zijn plekje te bemachtigen binnen de Brabantse onderwereld. Dat doet hij met hulp van Remco, John, Dennis en zijn zwager Lars. Zij helpen Ferry verder in de strijd tegen de gevestigde drugsbaron Arie Track én een beruchte motorclub om zo uiteindelijk op de troon te zitten van de Brabantse onderwereld. Het verhaal komt in de vierde versnelling wanneer zijn lover Danielle het echte gezicht van Ferry en zijn business leert kennen. Vanaf dat moment is het voor Ferry ook meteen duidelijk welke prijs hij moet betalen om de grootste drugsbaron te worden van de onderwereld.

Ferry de serie
Foto: Netflix Media Center

Het enthousiasme van Frank Lammers over de spin-off

Allright, wij zijn in ieder geval benieuwd wat we op 3 november voorgeschoteld krijgen. Vanaf die dag kunnen we Ferry: de Serie namelijk met eigen ogen bewonderen. Frank Lammers zelf is in ieder geval al heel enthousiast over de spin-off: Met Ferry: De Serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven”.  Komt vast goed Frankie. Benieuwd hoe Frank Lammers en Tom Waes terugkijken op hun samenwerking tijdens Undercover? Check ons interview met de eindbazen dan hier.