De beste foto’s van Donna Paulsen uit Suits in real life

CREDITS: Screenshot Suits | USA Network

Je kan om diverse redenen naar de serie Suits kijken. Allereerst krijg je zin om te gaan ondernemen als je de serie kijkt. De wilskracht van de advocaten Harvey Specter en Mike Ross is zó aanstekelijk dat je de dag erna zin hebt om er iets van te maken. Maar er is misschien nog wel een belangrijkere reden: er spelen hele mooie dames in.

Je kan ons wakker maken voor een aflevering van Suits waar Meghan Markle een prominente rol in speelt. Echter is het ook allesbehalve een straf om naar haar collega te kijken, Sarah Rafferty. Zij speelt Donna Paulsen, de assistente van Harvey die áltijd alles doorheeft. Haar intelligentie, bloedmooie lichaam én rode haren maken van Donna een regelrechte droomvrouw.

De beste foto’s van Sarah Rafferty

De 47-jarige Sarah Rafferty gaat al een tijdje mee in the film scene. In 1998 maakte de red head – zo noemt ze zichzelf in haar Insta-bio – haar debuut in de film TrinityDaarna speelde ze nog in vele andere films, maar haar rol als Donna in Suits is verreweg haar grootste succes. De roodharige schoonheid heeft in 141 afleveringen gespeeld en is de rode draad in het succes van de topadvocaat Harvey Specter.

Inspirerende werklust

Donna werkt zichzelf in de serie op naar de functie Chief Operating Officer. In de serie weet mevrouw Paulsen altijd precies wat er komen gaat. Daardoor kunnen de hogere piefen – Harvey, Mike, Louis, Jessica – inspelen op de situatie. Ze is een échte mindreader waardoor veel tegenstanders van het advocatenkantoor het hebben afgelegd in de strijd.

In real life is Sarah Rafferty ook een prachtvrouw. En daar zijn deze foto’s het bewijs van. Met meer dan 2 miljoen volgers maakt ze veel mannen gek én veel vrouwen jaloers. Kijk, geniet en laat Sarah jouw dag een stukje beter maken. Mocht je de serie Suits nog niet hebben gezien; slinger Netflix maar meteen aan!