Dit zijn de beste films met Gal Gadot

CREDITS: Screenshot Wonder Woman | Warner Bros. Pictures

Vandaag gaan we het hebben over de bloedmooie Gal Gadot, die je vooral zal herkennen van haar rol als Wonder Woman. Maar, Gal Gadot is meer dan dat en heeft niet alleen een aantal filmparels op haar naam staan, maar ze won zelfs de titel van Miss Israël in 2004. Genoeg redenen dus om eens haar acteerwerk te bewonderen, en wij helpen je vast op weg. Dit zijn de beste films met Gal Gadot.

Dit zijn de beste films met Gal Gadot

Batman v Superman: Dawn of Justice

Uiteraard beginnen we met de rol van Wonder Woman, waar je Gal Gadot waarschijnlijk van herkent. Dit is de eerste van de drie films die tot nu toe gereleased zijn en gaat over Batman en Superman. Inwoners van de stad Metropolis maken zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in de stad. Ook de bevolking van Gotham City baart dit zorgen, en daarom komt Batman poolshoogte nemen. De twee superhelden raken in een strijd verwikkeld, maar dan dreigt er opeens een groter gevaar, gemaand Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschil aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

Wonder Woman

Yes, het verhaal over Wonder Woman herself. Het gaat over Diana, prinses van de Amazones. Ze groeit op op een afgeschermd eilandparadijs waar ze van jongs af aan wordt getraind om een onverstaanbare krijgster te worden. Maar dan crasht een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland. Hij vertelt over een groot conflict dat zich in de buitenwereld voordoet. Daarom besluit Diana het eiland te verlaten om de bedreigingen te stoppen. Vechtend in een oorlog om alle oorlogen te beëindigen, ontdekt Diana haar volledige krachten… en haar ware lot.

Extra duwtje in de rug nodig? IMDb beoordeelt deze film met een keurige 7,4. Even checken dus!

Justice League

Next up is Justice League, de laatst uitgebrachte film waar Wonder Woman, en dus Gal Gadot een rol in speelt. Het verhaal gaat over Bruce Wayne (Batman). Hij roept na de zelfopoffering van Superman de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot Diana Prince, oftewel Wonder Woman, om een nog grotere vijand te verslaan. Samen stellen zij een team van metamensen samen om het tegen de nieuwe bedreiging op te nemen, maar misschien is het al te laat. Deze film zit vol met superhelden, spanning en sensatie. Een goede keuze voor je volgende filmavond dus.

Knight and Day

We gaan door met een iets luchtigere film. Dit keer geen hoofdrol voor Gal Gadot, maar daardoor niet minder goed dan haar andere films. Het verhaal gaat over een eenzame vrouw June wiens leven op z’n kop wordt gezet door een ontmoeting met een onbekende man. Deze man is de superspion Roy Miller, en neemt haar mee op een gewelddadige wereldreis.

The Fast and the Furious

Ja zeker, ook in The Fast and the Furious wist Gal Gadot een rolletje in de wacht te slepen. Ze speelde uiteindelijk mee in Fast & Furious, Fast Five, Fast & Furious 6 en Furious 7 van de actiereeks. We hoeven waarschijnlijk niet meer uit te leggen waar deze film over gaat. Menig man kan deze films immers dromen.

Goed excuus om weer eens een The Fast and the Furious marathon in te plannen.

Criminal

Tijdens deze film zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel (of bank). Deze actie thriller gaat namelijk over CIA-agant Bill Pope, die wordt gespeeld door Ryan Reynolds. Hij wordt tijdens een missie in Duitsland op mysterieuze wijze vermoord. Za zijn dood krijgt ex-gevangene Jericho Stewart het geheugen van Pope op experimentele wijze in zijn hoofd geïmplanteerd. Wanneer Sterwart wakker wordt zet hij alles op alles om de missie van Pope af te maken.

Triple 9

Nog een spannende film met Gal Gadot. Om het af te leren. Dit keer geen superhelden of straatracen, maar een groep corrupte agenten die worden gechanteerd door Russische maffia om een onmogelijke overval te plegen. Om de overval te laten slagen zien ze maar een uitweg, namelijk het in gang zetten van code ‘999’. Deze code staat in politietaal voor ‘agent neergeschoten’ en moet voor de nodige afleiding zorgen. Helaas wordt plan belemmerd wanneer de agent in kwestie erachter komt dat hij diegene is die zich zal moeten opofferen. Vervolgens start er een verhaal vol hebzucht, dubbelspel en wraak.

 

Heb je de films van Gal Gadot al uitgespeeld? Dit zijn de beste films met Blake Lively of Joaquin Phoenix.