Netflix strikt Matthew McConaughey voor Elvis als animatie-James Bond

CREDITS: Netflix Media Center

Er zijn veel dingen tegenwoordig die de term ‘apart’ halen. Maar Netflix haalt het wel héél vaak. Zo ook de nieuwe animatieserie van de streamingdienst: Agent Elvis.

Juist, de legendarische King of Rock and Roll is een geheimagent in de nieuwe serie van Netflix. De stem van de geanimeerde popster by day en agent by night? Die van eindbaas Matthew McConaughey. Dat heeft Netflix nog goed voor elkaar gebokst ook.

Agent Elvis: het moet niet gekker worden

‘He’s Elvis Presley, the King of Rock and Roll by day, and Agent Elvis, a spy vigilante saving the world, by night.’ Met deze woorden slingert Netflix de originele trailer de wereld in. Het blijft een apart gezicht, zeker omdat het animatie is, maar McConaughey maakt het toch nog stukken beter. Net zoals dat good old Johnny Knoxville ook een spot in het team heeft gekregen.

Agent Elvis, Netflix strikt <strong>Matthew McConaughey</strong> voor Elvis als animatie-James Bond
Foto: Netflix Media Center

Trailer

Héél veel meer info geeft Netflix nog niet prijs. ‘Deze Netflix-animatieserie voor volwassenen van tien afleveringen van Sony Pictures Animation is een oneerbiedige actiekomedie met Matthew McConaughey als Elvis Presley en volgt Elvis terwijl hij een dubbelleven leidt als geheim agent,’ laten ze weten onder de officiële trailer. Goed, dan is het maar tijd om die te checken, want dan kan jezelf invullen wat je ervan vindt:

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…