REV’IT! spot met alle wetten en dropt mysterieuze dark collectie

CREDITS: REV'IT!

Motorrijden is pure magie. Je motor is hét verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Als je eenmaal op de weg rijdt, ben je ook echt één met de weg. Onopvallend, maar pijlsnel, over de weg scheuren is het lekkerste wat er is. En dat gevoel wil REV’IT! met stijlvolle motorkleding doorvertalen naar jouw motoroutfit. Geen opvallende kleuren of prints, maar back to basic met de kleur die kracht, elegantie, mysterie en stijl uitstraalt: zwart. Discover the dark side.

REV’IT! Dark Collection: stijlvol en onopvallend

Motorhelden opgelet: they did it again. De dames en heren van REV’IT! weten als geen ander wat een dikke collectie is in de wereld van motorkledij. Deze donkere collectie laat zien dat je met een onopvallende look ook tegen de massa in kan gaan, maar je er tegelijkertijd in kunt schitteren door aanwezigheid. Een klassieke look in een ultramodern jasje. Beter gaat het niet worden.

REV'IT!

Materialen

De Dark Collection is voor alle seizoenen en weersomstandigheden, met – of course – de beste beschermingsmaterialen die je kunt bedenken. Zo is het Afterburn Jacket uit de collectie ontworpen met uitneembare thermovoering, en is de jas 100% waterdicht. Dit wil je als motorrijder.

Get the look 

Maar, de collectie bestaat niet alleen uit ‘jackies’. Om je hele ook compleet te maken, is ook gedacht aan de rest. Om je stijlvol, maar onopgemerkt in het stadsleven te kunnen mengen, komt de Dark Collection van REV’IT! ook met jeans, riemen, handschoenen, tubes en sneakers.

REV’IT!

Voor degenen die het even gemist hebben (kan bijna niet), het Nederlandse motorkledingmerk is de wereld aan het veroveren. Ze zorgen er namelijk al sinds 1995 voor dat we niet meer met een leren motorjack met adelaars en doodskoppen rond hoeven te rijden. Daarnaast kwamen zij in 2013 met het geniale idee van de jeans die tijdens het motorrijden wél veilig is.

Veel merken proberen te pronken door ‘CE-gecertificeerd’ te roepen als ze kleding uitbrengen, maar dan voldoet maar een klein onderdeel van één item aan de eisen. REV’IT! is momenteel het enige motormerk ter wereld met een volledig CE-gecertificeerde collectie. Dat gegeven maakt de collectie extra sterk.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met REV’IT!