De vetste vintage motorhelmen van het Italiaanse DMD

Het Italiaanse DMD gespecialiseerd in het ontwerpen van de meest vette en originele stoere motorhelm. Allemaal vintage en handgemaakt. Wat wil een man nog meer?

Vintage Helm

Als je een vette motor rijdt wil je zelf natuurlijk ook een beetje goed voor de dag komen. Om nou een flashy racehelm te dragen terwijl je op een custom bobber rondrijdt, slaat natuurlijk nergens op. Bescherm je hoofd daarom in stijl. DMD geeft je de keuze uit een heleboel verschillende stijlvolle modellen. The Vintage Collection is geboren uit een fascinatie voor de jaren ’70. Het doel van de collectie is om de traditionele look van de helm te behouden en er toch een origineel ontwerp van te maken. Een ontwerp dat kan worden beschouwd als kunst en kan worden gedragen als mode accessoire.

De helmen zijn van beperkte afmetingen zijn dan ook de kleinste goedgekeurde helmen op de markt. Daarnaast hebben ze een enorm comfort, zijn de gemaakt van glasvezel en zijn ze leverbaar van de maten XS tot XL. Keuze genoeg dus, pas je ontwerp aan bij de motor die jij rijdt. De prijzen variëren best wel, toch heb je voor een kleine 300 euro al een prachtig vintage helm op je hoofd. Leuk voor bij je R5 Hommage.