Geniaal: huur deze custom Harley en maak direct kans om ‘m te winnen

MotoShare is het vetste concept dat je vandaag tegen gaat komen. Het is de Airbnb voor motoren. Het idee? Een keer op de motor van je dromen rijden, zonder deze te hoeven kopen. Of in Spanje op een motor rijden, zonder dat je eerst op je eigen motor het hele eind daarheen moet afleggen. Maar er is meer! MotoShare heeft aan Moto Adonis de opdracht gegeven om een vette custom bike te bouwen. Deze kun je huren en wordt vervolgens verloot! Er is geen loterij op de wereld met een winkans van 1 op 200, waarbij je ook nog eens een dag de blits kan maken op een gave Harley!

MotoShare, Geniaal: huur deze custom Harley en maak direct kans om ‘m te winnen

Huur deze Harley en maak direct kans om ‘m te winnen

Deze custom Harley-Davidson Sportster van Moto Adonis wordt dus 200 keer verhuurd. Voor €99 kan je sowieso een dag touren op deze heerlijke custom Harley en je maakt direct kans om ‘m te winnen. Wanneer wordt de motor verloot? Zodra hij 200 keer verhuurd is. Er zijn op moment van schrijven nog 40 tickets beschikbaar dus als je slim bent, ben je er snel bij! Een aardige kans dus om ‘m niet alleen een dag op de stoep te hebben staan, maar voor de rest van je leven! Een Harley rijden was nog nooit zo dichtbij.

Check hier de mogelijkheden .

We geven één dag huren + ticket weg!

En we geven jullie – onze trouwe lezers – de unieke mogelijkheid om deze Harley een dag te rijden! Voor niks, nada, noppes. Wat moet je doen? Check onze Facebook en Instagram om kans te maken op een dagje gratis cruisen. En mocht je een dagje gratis rijden winnen, maak je meteen kans om de Harley ook nog eens voor altijd te winnen!

Huren met MANIFY korting

Niet gewonnen, of kan je niet wachten om deze – of een andere – motor lekker uit te laten? Dan krijg je tot en met 30 juni 2020 € 10 korting op een boeking bij MotoShare. De boeking moet dus voor 30 juni binnen zijn, maar jouw motorrit mag tot en met 31 december 2020 zijn. Om jouw MANIFY x MotoShare korting te verzilveren, kan je de MotoShare kortingscode f95d8c38 gebruiken.

MotoShare, Geniaal: huur deze custom Harley en maak direct kans om ‘m te winnen

Livestream: MANIFY: Out of office

Al jaren organiseren wij de tofste vrijdagmiddagborrel van het Nederland en al vaker zijn daar motoren van Moto Adonis te zien geweest. Omdat we nu geen fysieke events mogen organiseren, streamen we LIVE vanaf unieke locaties. Vrijdag 29 mei zijn we vanaf 17:00 live met Kremlin Disko vanuit de prachtige Orangerie in Den Bosch en is de custom Harley van Moto Adonis te bewonderen!

Meer info vind je hier.

Custom Harley-Davidson Sportster door Moto Adonis

De mannen van Moto Adonis tikten de 883 Sportster op de kop en zetten meteen de zaag er in. Het resultaat is geniaal, vinden we. De motor is gereviseerd en de cylinderinhoud is vergroot naar 1200cc. Er zijn nieuwe remmen opgezet en een MAD Exhaust onder gehangen, die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook voor een mad geluid zorgt!

MotoShare, Geniaal: huur deze custom Harley en maak direct kans om ‘m te winnen

Qua uiterlijk is er weinig meer over van de originele Harley-Davidson Sportster. Moto Adonis heeft er een moderne LED-koplamp op geplaatst, het originele stuur vervangen voor een smalle ape hanger met kleine spiegeltjes eronder. Het comfortabele dikke schuimzadel heeft plaats gemaakt custom made zadel met achterverlichting erin verwerkt, dat er 10x zo dik uitziet als het origineel. De korte fender maakt alles af.

Voorop vind je een iconische achterstevoren voorvork in het goud en als je goed kijkt zie je minuscule knipperlichten. Een heel lekker detail!

Check hier de transformatie van deze custom Harley:

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…