Met de mixology box van Ralph Lauren heb je altijd drankjes bij

Gear

Lekker weekendje weg, maar geen zin om de drank mee te sleuren? Ralph Lauren heeft voor jou de ideale oplossing ontworpen. Zijn naam is de Mixology Box. Sommigen kennen mixology als de kunst van het drankmixen. In dit geval is het een zadeltas met je eigen minibar on the go.

mixology box 1

Mixologist Box

De zadeltas is gevuld met kenmerkende stukken uit de Polo Bar. De bar is het eerste restaurant van Ralph Lauren in New York. Het is de gentleman versie van de koolbox. Een cocktailbar to-go. Hoe je het ook wil noemen, het is een gadget met klasse en elegantie. De inspiratie vormt zich om de paardensport heen. Dat is nu eenmaal het fundament van Ralph Lauren.

De zadeltas bevat een kristallen karaf waar het logo van Lauren duidelijk zichtbaar is. De drankjes kun je schenken in de bijbehorende kristallen glazen met roerstaafjes. Daarnaast krijg je een zilveren barmaatje, een dingetje dat je drankjes afmeet, een flesopener en rosé-gouden onderzetters.  Mocht je niet weten wat je moet schenken, no problemo, je krijgt ook nog een  receptenboekje, gemaakt van leder, voor drank inspiratie. Je wil natuurlijk ook nog iets lekkers ‘te knabbelen’ hebben, dus bevat de Mixology box ook nog een notenbakje. De binnenkant is afgewerkt met het bekende ruitenpatroon. Om hem te hebben moet je wel €4000,- uit je bankrekening knippen.

mixology box 2

mixology box 4

mixology box 5

mixology box 6

Total
0
Share