Suzuki Jimny omgetoverd tot mini Mercedes-Benz G63 AMG

CREDITS: Fast Car Service Centre | Arab GT

Geen budget voor een Mercedes Benz G63 AMG? Dan kan je twee dingen doen. 1: je had op 5 juli bij MANIFY: Out of office kunnen zijn, dan had je in de dikste versie kunnen zitten. 2: je koopt een Suzuki Jimny en je hebt iets dat er op lijkt. In het klein. Maar het kan altijd beter…

Suzuki Jimny G63 AMG

Fast Car Service Centre in Dubai wint de prijs voor de beste G63 AMG look-a-like! Hoewel er normaal gezien genoeg budget in dit deel van de wereld is, hebben ze een mini-versie van de Mercedes gemaakt met een Suzuki Jimny als basis. En omdat de auto al flink ‘geïnspireerd’ was op het iconische model van Mercedes-Benz, was het niet eens zo veel werk. Verwachten we.

Toch menen ze dat vrijwel alle carosseriedelen die los kunnen, nieuw zijn. Zo zijn de wielkasten een stuk breder en zit de uitlaat aan de zijkant, zoals de G63 AMG dat betaamd. Hij is daarnaast hoger op z’n pootjes gezet en zie je de herkenbare gril van de G-Klasse terug. Onder de hood is niks veranderd. Heeft Suzuki zo’n goed werk geleverd of was het budget toch op?

Hoe dan ook, wij zeggen klasse! Deze fake G63 AMG is erg goed gelukt, maar geef ons die échte maar ;-).