Zien: ‘Finding Steve McQueen’ trailer

CREDITS: Finding Steve McQueen

Waarschijnlijk is het geen nieuws meer voor je dat de misdaadfilm ‘Finding Steve McQueen’ binnenkort uitkomt. En nee, ook al doet de titel het vermoeden, het is geen film over acteur Steve McQueen. De film vertelt het verhaal van de grootste bankroof en klopjacht in de Amerikaanse geschiedenis. En wij hebben nu de trailer voor je.

Finding Steve McQueen trailer

Het verhaal speelt zich af in 1972. Dit jaar was nogal turbulent wegens de Amerikaanse verkiezingen. En midden tussen alle ophef rondom de verkiezingen steelt de bende van Harry James Barber miljoenen dollars uit de kluis van de United California Bank in Californië. Het geld blijkt een geheim fonds te zijn van toenmalig president Nixon, verkregen door illegale bijdragen en chantage. Natuurlijk blijft de bankroof niet onopgemerkt en zit de FBI ze binnen no time op de hielen. De FBI roept de klopjacht uit tot de grootste klopjacht ooit.

De film maakt op 15 maart zijn debuut in de Verenigde Staten. Wanneer hij in Nederland op het witte doek komt is nog niet duidelijk. Het zal in ieder niet lang meer duren. Om jezelf alvast een beetje lekker te maken kun je hieronder de trailer bekijken.

https://youtu.be/kiTP5h0uZj8