Travis Scotts UTOPIA is nu al een recordalbum

CREDITS: Bigstock

De wereld is in de ban van Travis Scott. Dat is wel vaker, maar nu hij, sinds lange tijd, weer een album heeft gereleased is het helemaal feest.

UTOPIA heeft de smaak te pakken

UTOPIA is namelijk nu al recordbrekend. Sinds de launch op 28 juli is UTOPIA het meest gestreamde album op Spoify op één dag in 2023. En dat is geen verrassing, maar geeft wel aan dat zijn nummers in de smaak vallen.

Op het moment van schrijven is bijvoorbeeld K-POP al bijna 49 miljoen keer gestreamd en zijn er maar een aantal nummers die onder de 10 miljoen streams bungelen. Daar zal snel verandering in komen, want de hype is real. Dat komt ook door de input van onder anderen Beyoncé, Playboi Cartie en James Blake.

Reacties UTOPIA 

De reacties op het album zijn alleszeggend. Opvliegen lovende en ophypende woorden je om de oren. Mensen gaan helemaal los op UTOPIA en dat is dus te zien aan de cijfers die worden behaald. Het gaat alleen over ‘Best album of the year by a massive distance,’ en ‘I can’t wait to listen to this shit.’ We zetten de beste reacties voor je op een rijtje:

Ook clips gaan snoeihard

Ook de clips gaan snoeihard op YouTube. Zo is K-POP met Bad Bunny en The Weeknd al meer dan twaalf miljoen keer bekeken in tien dagen. Met ook daaronder (bijna) alleen maar lof: ‘The track’s infectious beats, electrifying energy, and mesmerizing vocals create an incredible listening experience,’ schetst iemand als één van de topreacties.

Helaas is de clip niet in NL beschikbaar, maar kun je ‘m wel checken op YouTube. We willen ‘m toch niet onthouden, dus bij dezen:

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…