Binnenkijken in de mega-megavilla van Beyonce en Jay-Z

CREDITS: Bigstock

Als we eerst gaan vertellen over hoe rijk Beyoncé en Jay-Z wel niet zijn, dan trappen we alleen maar open deuren in.

Wij trappen veel liever de deur in van de nieuwe villa die Beyoncé en Jay-Z hebben gekocht.

200 miljoen voor nieuwe stekkie

Misschien niet het beste idee, want als we kijken naar het prijskaartje van de nieuwe villa, kost het laten repareren van de deur waarschijnlijk al een fortuin. Queen B en Jay-Z tikten namelijk maar liefst 200 miljoen Amerikaanse dollars neer voor hun nieuwe spot in Malibu. Dit prijskaartje maakt de villa de op een na duurste villa van heel de Verenigde Staten. En dat terwijl Queen B momenteel niet eens kan genieten van haar recente aankoop. De geliefde zangeres is momenteel namelijk bezig met haar Renaissance Tour, waarmee ze binnenkort ook door Nederland heentrekt.

Typische business man en woman

Als je denkt dat Mr. en Mrs. Carter de hoofdprijs hebben neergetikt voor deze villa, dan heb je het finaal mis. De enorme witte  villa stond eerst eigenlijk te koop voor 295 miljoen dollar, maar Queen B en Jay-Z hebben als echte business persona’s een kleine 95 miljoen dollar van de prijs afgeluld. Van dat soort afding praktijken kunnen wij Nederlanders op de gemiddelde buitenlandse markt nog heel wat leren. Het huis komt met een oppervlakte van 30.000 vierkante meter en heeft bovendien 8 hectare grond en uitzicht op de Stille Oceaan.

Zo ziet de villa eruit

De villa, ontworpen door de Japanse meesterarchitect Tadao Ando, is qua prijskaartje dus heel exclusief. Maar dat betekent niet dat wij geen toegang hebben tot de villa. Integendeel, het account ‘Top Closings’ heeft alle insights van de dikste villa’s in de Verenigde Staten. Wij hebben dus alvast een kijkje genomen, en laten we het zo zeggen: als wij een keer met 200 miljoen op onze bank zitten, dat hadden wij het ook wel geweten. Enjoy.

 

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…