Officieel: The Traitor King komt als vervolg op The King’s Man

CREDITS: The King's Man | 20th Century Studios

In 2021 ging The King’s Man in première als prequel op de eerste Kingsman film. De hype rondom de prequel werd volledig waargemaakt en bracht maar liefst 126 miljoen dollar in het laatje.

Niet heel gek dus dat regisseur Matthew Vaughn bezig is met een vervolg op de prequel. En wij hebben de eerste inside scoops over dat vervolg voor je klaarliggenO

Tijdlijn van The Traitor King

Aangezien het vervolg voortborduurt op The King’s Man uit 2021, krijgen we helaas Egerton en Firth niet meer te zien. Wel komt er een nieuwe aansprakelijke personage bij in de vorm van Adolf Hitler. Het vervolg genaamd ‘The Traitor King’, volgt namelijk opnieuw Orlando, maar doet dat wel in het tijdperk waarin Adolf Hitler opkomt en steun krijgt vanuit vanuit Engelse aristocraten. Matthew Vaughn vertelde in gesprek met Collider dat de opkomst van communisme en fascisme vandaag de dag een belangrijk thema is en denkt dat het herinnerd moet worden.

The Traitor King, <strong>Officieel:</strong> The Traitor King komt als vervolg op The King&#8217;s Man
Foto: The King’s Man | 20th Century Studios

Vorm van The Traitor King blijft onduidelijk

Menig platform schrijft al vrolijk dat The Traitor King als film uitgebracht wordt, maar volgens Vaughn zelf bestaat daar nog helemaal geen duidelijkheid over. “The King’s Man was oorspronkelijk bedoeld als tv-serie en ik word overgehaald om er een film van te maken”, aldus Vaughn zelf. De keuze is dus nog niet gemaakt. “Wat we wilden doen was zoiets als The Crown, maar dan met een spionage en een beetje een Kingsman-sausje.”

Welke rol krijgt Orlando in vervolg van prequel

De focus lijkt tijdens The Traitor King vooral op Adolf Hitler te liggen, die gespeeld wordt door David Kross. Het publiek van de Kingsman-serie wacht dus al bijna twee jaar om te zien welke rol Orlando nou uiteindelijk inneemt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Eén ding is zeker: met Vaughn aan het roer, wordt het hoe dan ook weer een kaskraker van jewelste.

The Traitor King, <strong>Officieel:</strong> The Traitor King komt als vervolg op The King&#8217;s Man
Foto:  The King’s Man | 20th Century Studios