Greg Daniels lijkt bezig met reboot van iconische serie The Office

CREDITS: HBO Max

De afgelopen vijf maanden heeft Hollywood gekampt met de grootste staking sinds de jaren ’60.

Maar je weet wat ze zeggen: na regen, komt zonneschijn. De massale vakantieperiode van de filmstudio’s en acteurs eindigt namelijk met het nieuws dat er een reboot van The Office aankomt.

The Office na tien jaar weer op het scherm

Dat nieuws, of misschien alleen gerucht, bracht Matthew Belloni van Puck toen de staking ten einde liep. Hij schrijft dat er verschillende smaakmakende filmscripts op gang komen en de industrie langzaam maar zeker weer terugkeert naar normaal. Daarbij vermeld hij meteen dat Greg Daniels himself met een reboot van de iconische serie bezig is. Want ja, wie is er geschikter voor de klus dan de man die de serie van 2005 tot 2013 heeft gerund? Precies, niemand.

The Office, Greg Daniels lijkt bezig met reboot van <strong>iconische serie The Office</strong>
Foto: HBO Max

Details over de reboot

Hoe de reboot precies vorm krijgt, is nog onbekend. Wel heeft Greg Daniels al een idee over de personages die we bij de reboot te zien krijgen: “Ik denk niet dat het dezelfde personages zouden zijn. Ik denk dat het gewoon een soort uitbreiding van het universum zou zijn, zoals The Mandalorian bijvoorbeeld een uitbreiding van Star Wars is, ” vertelde Daniels in gesprek met Collider. Afijn, met Daniels aan het roer krijgen we ongetwijfeld topnotch komedie voorgeschoteld.

Oude sterrencast van The Office

De verwachting is dus ook dat de originele cast niet meer opgetrommeld wordt voor de reboot. En, toegegeven: na 201 afleveringen met dezelfde mensen is het ook een logische keuze. De oude garde heeft ons al op genoeg entertainment getrakteerd. Al zouden we Steve Carrel nog wel heel graag in actie willen zien wanneer Rainn Wilson een fikkie stookt. Een releasedatum is helaas nog niet bekend, dus in de tussentijd houden we je even warm met deze legendarische clips.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films en series.

Source: