Netflix dropt trailer van The Gray Man met duizelingwekkende top-cast

CREDITS: Netflix

Dat Netflix al een tijdje werkt aan de duurste film ooit, is al even bekend. Er wordt zelfs nu al beweerd dat er een prequel aankomt… Terwijl we de eerste trailer nog niet eens op ons digitale witte doek hebben gezien. Tot nu dan, want de officiële trailer van The Gray Man is nu eindelijk een feit. De namen uit de cast en het regisseur-duo laten zien waarom het zo’n dure film is geworden.

The Gray Man – officiële trailer

The Gray Man wordt een spionagethriller van de bovenste plank. We volgen een voormalig CIA-agent: Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six, alias The Gray Man. Eerst jaagde Gentry op mensen, nu zijn de rollen omgedraaid. Hij wordt wereldwijd opgejaagd door Lloyd Hansen (Chris Evans), een voormalige collega van de CIA, die tot het uiterste zal gaan om hem uit te schakelen. Deze agent wordt bijgestaan door de bloedmooie Ana de Armas (extra reden om de film te kijken.

Naast deze topnamen spelen ook Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Dhanush, Wagner Moura en Alfre Woodard nog een rol in de Netflix-klapper. En, alsof het nog niet genoeg is, is de film geregisseerd door de Russo-brothers. Je weet wel, die mannen achter Avengers: Endgame, Captain America: Civil War en Extraction. 

The Gray Man, Netflix dropt trailer van The Gray Man met duizelingwekkende top-cast
Foto: Netflix

Trailer

De trailer laat actie, actie, actie en nog eens actie zien. Precies zoals verwacht. Je krijgt – letterlijk – vuurwerk te zien, hele sicke achtervolgingen en brute confrontaties tussen de hoofdrolspelers.

Het is 02:11 minuut spektakel op je beeldscherm. Hierdoor wordt het meer dan duidelijk dat Netflix het groots heeft aangepakt. Dat mag ook wel, voor dat geld: (€200 miljoen schoon de haak)

Hier is-ie dan: