De #tb-foto’s van Sofia Vergara: een nostalgische mannendroom

CREDITS: Bigstock

Droomvrouw behoort tot de categorie Sofia Vergara. Of nee, Sofia Vergara behoort tot de categorie droomvrouw. Kijk, zó goed gaan wij op de Colombiaanse vlam uit Modern Family. Iedere man met een liefde voor komedieseries, heeft ook een liefde ontwikkeld voor Gloria Delgado-Pritchett.

De prachtige dame wordt gespeeld door the one and only mevrouw Vergara. En daar kun je gewoonweg geen genoeg van krijgen. Zéker niet als ze ook nog eens geregeld ‘#TBT-foto’s’ op Insta deelt…

Throwback-foto’s van Sofia Vergara maken je dag

Want men, die foto’s kijken écht niet normaal lekker weg. Een beetje zoals Modern Family zelf, maar dan toch weer nét iets anders. Als je snapt wat we bedoelen. Haar carrière in de filmografie kwam van de grond in de beginjaren van ’00, maar in de ’90s liet ze al als fotomodel iedere man watertanden. En de foto’s uit die tijd repost Sofia vandaag de dag maar al te graag.

Droommoeder van 50 jaar

Sofia Vergara is inmiddels alweer 50 jaar, alleen dat zou niemand haar geven. Ze is nog steeds een droomvrouw, al noemen wij haar liever droommoeder. Sofia is sinds 1992 namelijk al moeder. Het enige woord dat we dan kunnen bedenken is: chapeau. Chapeau dat je als vrouw er dan nóg zo goed uit kan zien.

Haar talent voor acteren heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen. We kunnen het namelijk wel constant over haar beauty hebben, maar als actrice redt je het daar niet mee. Vergara heeft het uitstekend gedaan: van 2010 t/m 2013 werd ze genomineerd voor een Emmy Award, en van 2011 t/m 2014 voor een Golden Globe. Nou, beste man, probeer dat haar maar eens na te doen.

Het is tijd om naar de daadwerkelijke throwback-foto’s te gaan. We hebben je hier natuurlijk niet voor niets naartoe gehaald. Geniet, maar geniet met mate.

PS. We hebben ook een klein videootje toegevoegd. Vind je vast vervelend…

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…