Netflix dropt zwoele trailer van Nederlandse ‘seksserie’ Dirty Lines

CREDITS: Netflix Media Center

Seks, drugs, geld, Nederlandse humor en een heerlijke cast. Dat zijn de hoofdingrediënten  van de nieuwste Netflix-klapper Dirty Lines. Nadat we eerder al lekker werden gemaakt met een teaser, hebben we nu een officiële trailer te pakken. En die belooft alleen maar meer goeds.

Dirty Lines: hier is de officiële trailer

Dirty Lines neemt je mee naar ’87. De laatste maanden van de Koude Oorlog zijn aangebroken, en iedereen heeft het op zijn heupen. Het vrije leven vol drugs, seks en muziek smaakt naar meer. Zo worden er uit de RoXY BPM’s geschoten alsof je er een gratis pak melk bij krijgt. Amsterdam is hét epicentrum van de culturele revolutie.

Broers Frank en Ramon hebben een telecombedrijf opgericht. Hun specialisatie? Sekslijnen. Het is Europa’s eerste onderneming in deze branche. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt psychologiestudente Marly (die daar een bijbaantje heeft) volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie.

Dirty Lines, Netflix dropt zwoele trailer van Nederlandse ‘seksserie’ Dirty Lines
Foto: Netflix

Seks sells

De sekslijnen boden namelijk een nieuwe manier om anoniem seks te ervaren, waardoor niet alleen de moraal van de consumenten, maar bovenal dat van hun bedenkers voorgoed veranderde.

De vibes van de serie zijn heerlijk, waardoor je eigenlijk weer helemaal terug wil naar toen. Dat kan helaas niet, maar de serie geeft een goed beeld. Een beeld dat je vanaf 8 april kan checken bij de streaminggigant.